REZZIME DANA (četvrtak): Realno dobro veče

Vreme čitanja: 3min | čet. 22.10.20. | 23:16

Pogledajte ko vam je 22. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

SELTIK – MILAN (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 1:3

Milanova serija traje. Rosoneri su večeras odigrali i 21. utakmicu zaredom u svom takmičenjima bez poraza. Savladali su Seltik u Glazgovu 3:1 u prvom kolu Lige Evrope i uspešno započeli grupnu fazu takmičenja.

Opšrinije OVDE

RAPID - ARSENAL (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 1:2

Mikel Arteta je punih sat vremena gledao kako se njegova ekipa muči protiv Rapida, ali je sa dve izmene uspeo da promeni tok meča i stigne do teškog trijumfa – 1:2 (0:0). I da nama obezbedi prolaz ovog tipa.

Opširnije OVDE

JANG BOJS – ROMA (tip 2, kvota 2,30) – rezultat 1:2

Kalendar zbijen, igra se praktično na svaka tri dana, a Romina klupa nedovoljno široka da može da “pokrije” tri fronta. Zbog toga se Paolo Fonseka odlučio da meč sa Jang Bojsom stavio u drugi plan i ekipu sačuva za derbi petog kola Serije A sa Milanom, ali ovoga puta zbog te odluke nije platio ceh.

Opširnije OVDE

LESTER - ZORJA (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 3:0

Lester je rutinski na startu pokazao ko je favorit u grupi G i savladao ukrajinsku Zoriju 3:0. Ni Lisice nisu potcenile značaj Lige Evrope i i izvele su skoro najjači tim koje su imale s obzirom na povrede VardijaSojundžuaNdidija...

TOTENHEM - LASK (tip 1, kvota 1,27) - rezultat 3:0

Rutinski su londonski Pevci odradili svoj deo posla i pogurali jedan od najjačih, ujedno i najigranijih fikseva dana. Već nakon 27 minuta je bila 2:0 i tada je bilo jasno da Austrijanci nemaju šanse.

VILJAREAL - SIVAS (tip 1, kvota 1,38) - rezultat 5:3

Festival golova u Španiji koji je započeo domaćin povevši sa 2:0 posle 20 minuta igre. Turci se nisu predali i uspeli su da izjednače pre kraja prvog poluvremena. Velika bitka se nastavila i u nastavku, bilo je 3:3, ali je tada Viljareal zaigrao kako treba i sa dva gola rešio pitanje pobednika.

PRECRTANO

HOFENHAJM – C. ZVEZDA (tip GG, kvota 1,67) - rezultat 2:0

Velika šteta kada je u pitanju srpski šampion. Međutim, i pored minimalnog poraza, tim Dejana Stankovića dobiće injekciju samopouzdanja pred mečeve koje mora da dobije. Videla je Crvena zvezda da može da udari na ozbiljne evropske timove, i da ima čemu da se nada u beogradskom meču protiv Hofenhajma.

Opširnije OVDE

NAPOLI - AZ ALKMAR (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 0:1

Iako je Gatuzo izveo praktično najjači tim Napolitanaca, iako Napoli igra fenomenalno u Seriji A i iako su gosti došli bez čak 13 igrača koji su zaraženi virusom COVID-19, bodovi su na kraju otputovali za Holandiju. A sa njima i jedan od najigranijih tipova dana.

Opširnije OVDE

STANDARD – RENDŽERS (tip 1, kvota 3,25) – rezultat 0:2

Čudesne stvari radi Stiven Džerard sa Rendžersom već dve godine. U prošloj sezoni dogurao je do osmine finala ovog takmičenja, trenutno je prvi u Škotskoj ispred velikog rivala Seltika i na sve to dobio je dva poslednja derbija sa Keltima.

Opširnije OVDE

DINAMO Z. – FAJENORD (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 0:0

Bio je ovo naš svestan poziv na rizik, koji se zapravo umalo isplatio. Dinamo je remizirao s Fajenordom u prvom kolu Grupe K ovogodišnjeg izdanja Lige Evrope. U utakmici u kojoj nije pretjerano briljirao, mogao je doći do pobede, ali isto je tako imao dosta sreće da izbegne poraz.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara