REZZIME DANA (nedelja): Gent jedini lagano prošao, kiks TSC-a vam došao glave

Vreme čitanja: 4min | ned. 15.09.19. | 23:04

Pogledajte ko vam je 15. septembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste tipovali...

ZAOKRUŽENO

FAJENORD - DEN HAG (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:2
Lepši dani i Roterdamu. Fajenord je vezao drugu uzastopnu pobedu u prvenstvu, a prvui na svom De Kajpu. Izabranici Japa Stama savladali su Den Hag na svom terenu rezultatom 3:2, a njegovi igrači postigli su svih pet golova. Komični autogolovi Edgara i Tapije u finišu meča zakomplikovali su posao domaćinu, koji ipak nije dozvolio potpuno iznenađenje na svom terenu. Kec je zaokružen!

 
ROMA - SASUOLO (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 4:2
Posle prvih 45 minuta utakmice između Rome i Sasuola navijači Vučice su mogli da uzviknu: Ovo je Roma koju želimo da gledamo! Vučica koja "proždire" rivala igra brz i dopadljiv fudbal, postiže golove. Rimljani gazili Sasuolo na Olimpiku i na poluvremenu vodili sa 4:0,  ali su onda doživeli veliki pad, primili dva gola i pokvarili sjajan utisak iz prvog dela igre - 4:2. Kec je mirne duše mogao da bude zaokružen već na poluvremenu.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

PORTIMONENSE - PORTO (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 2:3
Golom španskog štopera Ivana Markana u 98. minutu meča, Porto je na jedvite jade uspeo da savlada Portimonense sa 3:2 i da veže četvrtu pobedu u prvenstvu kojom je ostao uz rame Benfike i na bod od iznenađujućeg lidera Famalisaoa. Dvojka je nekako došla, na vašu veliku radost, a samim tim ste mogli da upišete dobitak.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

VERONA - MILAN (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 0:1
Milan je zabeležio drugu pobedu u sezoni, ali nikome nije dokazao da je na dobrom putu i da je kandidat za Ligu šampiona. Rosoneri su večeras slavili na gostovanju u Veroni (2:0) golom Kšištofa Pjonteka iz penala. Međutim, igrom nisu impresionirali, a imali su igrača više od 21. minuta. Već sledećeg vikenda Milan čeka gradski derbi sa zahuktalim Interom. Dvojka se, ipak, piše.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

GENT - MEHELEN (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 3:0
Još jedan prolazak na vašim tiketima upisan je u Belgiji. Gent je dočekao Mehelen i naravno bio veliki favorit da dođe do sva tri boda što je opravdao već u prvom poluvremenu. Pogodio je Jaremčuk u 29. minutu, a prednost je duplirao David samo dva minuta kasnije i već nagovestio da možete da se radujete. Depoatr je samo sve potvrdio novim pogotkom u prvom minutu nadoknade prvog dela. Radost za vas, ali i za vaše tikete.

PRECRTANO

SPAL - LACIO (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 2:1
Lacio je ohlađen u Ferari pošto je SPAL slavio 2:1 golom u drugom minutu nadoknade meča. Nenad Tomović je igrao rukom i skrivio penal za vođstva Lacija. Imobile je bio siguran sa beče tačke. Ali je SPAL uspeo da preokrene. Petanja je posle nešto više od sat vremena igre iskoristio gužvu pred golom Lacija, da bi pobedu doneo Kurtič golom u 92. minutu pošto je iskoristio otpadak.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

VOTFORD - ARSENAL (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 2:2
Trči, pucaj, napadaj, a na kraju padni, prospi i ostani bez svega što si pre toga stekao. Arsenal je odigrao sjajno prvo poluvreme na Vikaridž Roudu u Votfordu, imao dva gola prednosti i dominaciju na terenu, ali se u drugom poluvremenu potpuno raspao, ispustio prednost i doživeo potpuni pad. Posle svega viđenog ekipa Unaja Emerija ima razloga da bude izuzetno zadovoljna osvojenim bodom na ovom gostovanju, s obzirom da ga je u nadoknadi vremena svim silama branila - 2:2 (0:2). Vi ste se verovatno dobro iznervirali, pošto ste u ruci već imali "upecanu" dvojku.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

TSC BAČKA TOPOLA - MAČVA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:0
Iznenađenje u Senti. Fenjeraš Linglong Superlige, šabačka Mačva, sapleo je lidera pre ovog kola TSC, pa ovo kolo na prvom mestu završava novosadska Vojvodina. Mačva je odolela pod naletima ekipe Zoltana Saba i tek treći put ove sezone ostala neporažena, ali je najavila da bi pod vođstvom Dragana Aničića mogla da dočeka bolje dane u ovoj sezoni - 0:0. Još jedan precrtan par.

 
TRABZON - GENČLERBIRLIGI (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 2:2
Kec je bio blizu, ali na kraju nije viđen. Mogao je i morao Trabzon da upiše tri boda na meču protiv Genčlerbirligija, ali je borbeni gost na kraju ipak nekako iskopao jedan bod. Poveo je domaćin golom Novaka u 17. minutu utakmice, a krajem prvog poluvremena poravnao je Stanču. Po povratku sa odmora, u 57. minutu novo vodstvo za Trabzon nakon gola Sorlota iz penala u 57. minutu, ali je ponovo usledilo izjednačenje - Sesenjon je u 84. minutu doneo radost i vredan bod Genčleru.
 
BOAVISTA - SPORTING (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:1
Sezona nije ni valjano počela, a Sporting već posustaje u borbi za šampionski trofej u Portugalu. Gostovanje Boavisti nije okončano na način na koji ste se nadali, što se moglo i nagovestiti u 7. minutu utakmice kada je za domaće pogodio Marlon. Fernandeš je uzvratio u 62. minutu i probudio vam nadu da će ipak doći dvojka, ali gola gostiju do kraja nije bilo. Čak su ostali i sa desetoricom na terenu, pošto je isključen urpavo Fernandeš. Šteta...

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara