Ilustracija, Reuters
Ilustracija, Reuters

REZZIME DANA (nedelja): Nica i Mladost nisu izneverili

Vreme čitanja: 4min | ned. 23.08.20. | 23:57

Pogledajte ko vam je 23. avgusta doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

NICA - LANS (tip 1, kvota 2,10) - 2:1

Na otvaranju sezone, Nica je danas posle preokreta savladala novajliju Lans 2:1, a Guiri je oduševio na debiju. Postigao je dva prelepa gola i naterao mnoge u Lionu da se zapitaju da li su mogli da ga zadrže. lepši debi nije mogao da zamisli.

Opširnije OVDE.

MLADOST LUČANI - RAD (tip 1, kvota 1,38) - 1:0

Potvrdila je Mladost da je, uz Spartak, možda najprijatnije iznenađenje nove sezone. Doduše, poprilično se mučila protiv Rada (u uvodu meča propustila čak da realizuje penal), ali je u 80. minutu Aleksandar Ješić doneo Lučancima četvrtu pobedu u pet rundi.

Opširnije OVDE.

NEMAN - BATE BORISOV (tip 2, kvota 2,25) - 0:2

Odigrali ste Bate na veoma dobru kvotu i to vam se isplatilo. Trebalo je malo vremena gostima da dođu do prednosti, a to se dogodilo u 42. minutu kada je Skaviš bio precizan i tako se otišlo na pauzu. Odmah na startu drugog poluvremna Nekajčnik je povisio na 2:0 i posle toga niste morali da brinete da li će ovaj tip proći ili ne.

ANORTOZIS - ERMIS (tip 1, kvota 1,25) - 3:1

Počelo je odlično tako što je Anortozis poveo golom Galiciosa u 28. minutu, a onda je Rusijas doneo izjednačenje i tako se otišlo na odmor. Ipak, domaćin je u nastavku dao dva gola i presudio Ermisu. Prvo je precizan bio Kalcas, a onda je pogodio i Elundu.

PRECRTANO

PSŽ - BAJERN (tip 2, kvota 2,05) - 1:0

Niko nikad kao Bajern! Bilo je atraktivnijih timova, zvučnijih pojedinaca, dokazanijih trenera, ali se još nije desilo da neko pokori Evropu kao Bavarci. Kao što su se vaterpolisti Srbije pre nekoliko godina dičili krilaticlom „osvojli smo sve“, velikan iz Minhena može da zapeva da je Ligu šampiona osvojio pobedivši apsolutno svakog. Šest puta u grupi (Crvena zvezda, Olimpijakos, Totenhem po dvaput), Čelsi na prvoj stepenici nokaut faze, demoliranje Barselone, rutinsko odrađivanje posla protiv Liona i kao vrhunac sezone 1:0 u spektakularnom lisabonskom finalu sa Pari Sen Žermenom.

Opširnije OVDE.

KLUB BRIŽ - BERŠOT (tip 1, kvota 1,30) - 0:1

Prošle sezone titula u velikom stilu, ove problemi već na startu. Kriza nezapamćebnih razmera drma Klub Briž, opet je poražen. Najpre u utakmici Superkupa Beligije od Antverpena 0:1, pa loše otvaranje prvenstva na svom stadionu sa Šarlroa (0:1), donekle je popravljen utisak na gostovanju Eupenu (4:0), ali da je prvak države u nevolji svedoči neuspeh u duelu sa Beršotom – 0:1.

Opširnije OVDE.

ANDERLEHT - MUSKRON (tip 1, kvota 1,35) - 1:1

Anderleht je mogao do pobede, ali kao po običaju nikada se ne zna sa Kraljevskim klubom. Vodio je Anderleht danas sa 1:0 posle gola Dimate sa penala u 63. minutu, ali je Muskron na samom kraju uspeo do izjednačenja. Strelac je bio Nohere u 93. minutu i tako je u nadoknadi Muskron uzeo bod.

VOŽDOVAC - ZLATIBOR (tip 1, kvota 1,35) - 1:1

Ekipa Predraga Ristanovića bila je blizu senzacije, ali će joj i remi protiv Voždovca dati vetar u leđa pred nastavak takmičenja. Malo je nedostajalo da debitant u Superligi odnese ceo plen iz Zaplanjske, na kraju je morao da se zadovolji bodom. Premijernim otkako je stigao iz Prve lige – 1:1.

Opširnije OVDE.

SARAJEVO - VELEŽ (tip 1, kvota 1,85) - 1:1

Nadao se domaćin da može do sva tri boda, ali je na kraju Velež uspeo da otme jedan. Velež je poveo u 44. minutu utakmice kada je Ćosić bio precizan, a Sarajevo je stiglo do izjednačenja u 59. minutu kada je precizan bio Jukić. To je bila prilika za domaći sastav da dođe do sva tri boda, ali... Nije bilo golova do kraja meča.

ĐIRONA - ELČE (tip 1, kvota 1,85) - 0:1

Ueska i Kadiz direktno, a kroz baraž – Elče! Koji verovatno ne bi ni bio tu da Fuenlabrada zbog korona virusa nije ostala bez pola tima zbog čega je u poslednjoj utakmici regularnog dela sezone, suprotno pravilima odigranoj i-ha posle svih ostalih, izgubila od već ispalog Deportiva. Elče se tako umuvao među šest najboljih u Segundi, a kroz baraž se umuvao i među najbolje u Španiji. U revanš utakmici finala baraža pogodak Perea Mile u šestom minutu sudijske nadoknade doneo je Elčeu minimalac na gostovanju kod Đirone i plasman u elitu.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara