REZZIME DANA (nedelja): Obradovale vas petarde Rome i Atalante

Vreme čitanja: 4min | ned. 09.05.21. | 23:00

Pogledajte ko vam je 9. maja doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

ROMA - KROTONE (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 5:0

Teško će Roma u naredne tri runde izboriti Ligu Evrope, ali danas je odigrala duel za svoju dušu. Istina, protiv ubedljivo najinferiornijeg tima Serije A. Vučica je zapalila fitilj, a petarda je eksplodirala na Olimpiku za još jednu golgotu Krotonea koji je došao do brojke od 90 primljenih golova - 5:0. Sastav za koji se već duže vreme zna da će naredne sezone nastupati u Seriji B, ponajviše su terorisali Lorenco Pelegrini, Henrik Mkhitarijan i Borha Majoral.

Opširnije OVDE.

PARMA - ATALANTA (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 2:5

Kada želite velike rezultate, onda pored snažnih startnih 11 morate da imate i igrače koji su u stanju da sa klupe naprave ključnu prevagu. Atalanta u svojim redovima ima možda i najboljeg džokera u Evropi, a to je Luis Murijel. Sjajni Kolumbiajac je ušao na poluvremenu umesto Duvana Zapate, pri rezultatu 1:0 za svoju ekipu u Parmi, a meč je okončao sa dva postignuta gola i jednom asistencijom. Boginja provincije je slavila sa 5:2 i širom otvorila vrata Lige šampiona.

Opširnije OVDE.

ARSENAL - VEST BROMVIČ ALBION (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1

Vest Bromvič Albion čitave sezone stoji na tankom ledu opstanka u Premijer ligi. Led je večeras pukao, Arsenal im je zadao konačni udarac, a VBA matematički propao u Čempionšip gde će se takmičiti naredne sezone. U prvom poluvremenu na terenu je postojao samo jedan tim, u druogm su Tobdžije takođe više pretile iako je najbolji igrač gostiju Pereira prepolovio zaostak na 2:1. Međutim, Vilijan je lepticom iz slobodnjaka ispratio VBA iz Premijer lige.

Opširnije OVDE.

REMS - MONAKO (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 0:1

Nije imao mnogo posla Predrag Rajković u duelu sa Monakom, ali nije uspeo u 20. minutu da spreči pogodak gostiju. Ispostavilo se jedini u meču. Fantastično je istrčao 19-godišnji Belgijanac Eliot Matazo i, na asistenciju Visama Ben Jedera upisao svoj prvenac u dresu Kneževa. Sam je započeo, sam i završio akciju u kojoj je najbolji strelac Monaka i drugi na listi golgetera kompletne Lige 1 upisao svoju osmu asistenciju ove sezone.

Opširnije OVDE.

SPARTA PRAG - BANJIK (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 3:1

Potpuna dominacija velikana iz češke prestonice koji je uputio čak 21 udarac u gol rivala, od toga sedam u okvir. Doduše, do 79. minuta bilo je 1:1, da bi na scenu stupio Borek Dočkal. Napdač domaćina je prvo pogodio za vođstvo, a zatim namestio Hložeku gol kojim je zapečaćena sudbina rivala iz gornjeg doma tabele.

PRECRTANO:

REN - PSŽ (tip 2, kvota 1,57) - rezultat 1:1

Da ovaj tim Pari Sen Žermena nema šampionski karakter videli smo u polufinalnom dvomeču Lige šampiona protiv Mančester sitija, a potpuni krah tekuće sezone prebogati projekat verovatno je doživeo u Renu. Borbeni i uporni domaćini odoleli su naletima favorizovanog rivala i izborili remi. Doduše, gosti su uglavnom pretili u prvom poluvremenu, u kom su poveli iz penala u dubokoj nadoknadi, dok su u nastavku delovali prilično tromo i, čak, zahvaljujući sjajnom Kejloru Navasu izbegli poraz. Nekoliko puta Kostarikanac je večeras bio na mukama, najviše posle šuteva Serua Girasija, koji ga je i matirao u 71. minutu.

Opširnije OVDE.

REAL MADIRD - SEVILJA (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 2:2

Na ionako dramatičnu završnicu prvenstva Španije, kulminacija se dogodila u 74. minutu utakmice u Madridu. Bilo je to tridesetak sekundi koje je cela zemlja, ma i cela fudbalska planeta, stojeći gledala raširenih usta. Pri rezultatu 1:1, u centru pažnje bio je sudija Hoze Luis Munuera, koji je pokazao da je čovek od integriteta, ali i povelike hrabrosti i umesto penala za Real dosudio jedanaesterac za Sevilju pošto je na početku iste akcije u kojoj je Bono srušio Benzemu, Militao igrao rukom u svom šesnaestercu. Rakitić je pogodio za novo vođstvo, ali je Azar doneo bod Realu u dubokoj nadoknadi.

Opširnije OVDE.

JUVENTUS - MILAN (tip 1, kvota 1,87) - rezultat 0:3

Daleko od toga da se može očekivati da Rosoneri naredne sezone mogu da budu prvaci Italije, ali su večeras odigrali šampionski. Razneli su Staru damu u Torinu sa 3:0, došli do dragocenih bodova u borbi za Ligu šampiona i ostavili ljutog rivala na petom mestu na tabeli. Juventus je odigrao katastrofalan meč, nije uspeo da se izbori sa Milanovovom agresijom i kontranapadima, pa je petrpeo ozbiljan udarac na svom terenu.

Opširnije OVDE.

VILJAREAL - SELTA (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 2:4

Velika je bila i emotivna i fizička potrošnja fudbalera Viljareala u četvrtak veče u Londonu, kada su odoleli Arsenalu i plasirali se u finale Lige Evrope. Sigurno je bilo i burnog slavlja, možda se malo i popilo... Sve je to moralo da ostavi danak na terenu, pa Viljareal večeras nije ličio na sebe protiv Selte i to igrajući u svojoj kući. Gosti iz Viga su računali na istrošenost Žute podmornice, spremili su se i sve zamisli sproveli u delo. Na kraju su pobedili ubedljivije nego što su i oni očekivali.

Opširnije OVDE.

HERTA - BILEFELD (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 0:0

Herta je i šestu vezanu utakmicu u Bundesligi ostala neporažena, ali će u samom finišu sezone morati da strepi za opstanak u elitnom takmičenju nemačkog fudbala. Ekipa iz Berlina je odigrala bez golova na svom terenu protiv direktnog konkurenta Arminije Bilefeld, pa su obe ekipe ostale na 31. osvojenom bodu.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara