©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (ponedeljak): Barsa dala, Barsa uzela

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.04.21. | 23:38

Pogledajte ko vam je doneo novac 5. aprila, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

FENERBAHČE - DENIZLI (tip 0-3, kvota 1,51) - rezultat 1:0

Sastav Emrea Belezoglua je zaveliki trud i brojne promašene prilike nagrađen u 64. minutu utakmice, kada je posle perfektnog centaršuta Džanera Erkina iz kornera sjajno loptu glavom zahvatio Mbvana Samata.

Opširnije OVDE

BEFIKA - MARITIMO (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 1:0

Pronašao je Žorž Žezus dobitnu kombinaciju pozadi, odbrana nije kapitulirala šest meč zaredom, a Benfika je savladavši Maritimo na Lužu upisala peti ligaški trijumf u nizu.

Opširnije OVDE

FARENSE - BRAGA (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 1:2

Polako posustaje Braga, a Benfika i Porto su krenuli u otrijumfalni niz. Izvukla se Braga na gostovanju Farenseu, provukla se kroz iglene uši i u zaustavnom vremenu stigla do trijumfa i vredna tri boda.

Opširnije OVDE

ST. PAULI - AJNTRAHT B. (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:0

Jedan od dva osvajača Bundeslige koji se takmiči u Cvajti - Ajntraht iz Braunšvajga (šampion iz sezone 1966/67) poražen je posle serije dobrih rezultata i ostao na 16. mestu, onom što vodi u baraž za opstanak na kraju.

Opširnije OVDE

BARSELONA - VALJADOLID (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 1:0

Uvertira predstojećeg El Klasika nije bila blistava, ali već od sutra se više niko neće sećati bledog izdanja Barselone protiv Valjadolida na Nou Kampu. Pričaće se samo o činjeničnom stanju, a ono kaže da je ekipa Ronalda Kumana na samo bod zaostatka za vodećim Atletikom.

Opširnije OVDE

PRECRTANO

BARSELONA - VALJADOLID (tip 4+, kvota 1,73) - rezultat 1:0

Golom Usmana Dembelea u 90. minutu neubedljivi Katalonci slomili Valjadolid i prišli vodećem Atletiko Madridu na samo bod zaostatka.

Opširnije OVDE

EVERTON - K. PALAS (tip 1, kvota 1,95) - rezultat 1:1

Everton je protiv Kristal Palasa koračao ka pobedi koja bi mu donela bodovno izjednačenje sa Liverpulom i Totenhemom (uz utakmicu manje). Međutim, Visente Guaita je spektakularnim odbranama dovodio do ludila Dominika Kalvert-Luina i Rišarlisona. A i kladioce.

Opširnije OVDE

ZENIT - HIMKI (tip GG, kvota 2,05) - rezultat 2:0

Nije Zenit ubedljivo otvorio drugi deo sezone, ali nakon remija sa Rostovim i poraza od Rubina, pobedama protiv Ahmata i današnjom na Gasprom areni pokazao je da stvari ponovo dolaze na svoje.

Opširnije OVDE

MIDLZBRO - VOTFORD (tip 2, kvota 2,30) - rezultat 1:1

Drugoplasirani Votford je ispustio bodove tek drugi put u poslednjih 12 kola, ali i dalje ima 10 poena prednosti i dva meča viiše od najbližeg pratioca, Brentforda.

MOREIRENSE - SPORTING (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 1:1

Dvaput je VAR poništio golove Sportingu za 2:0, a onda dodelio Moreirenseu za remi. Ne može se reći da su izabranici ekipe u kojoj je ceo meč odigrao Lazar Rosić zaslužili poraz, ali jesu većim delom bili u podređenom položaj.

Opširnije OVDE


tagovi

bet analizarezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara