©Shutterstock
©Shutterstock

REZZIME DANA (ponedeljak): Srpska liga (nije) najveća briga

Vreme čitanja: 3min | pon. 29.03.21. | 23:11

Pogledajte ko vam je doneo novac 29. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO
RIVER M. - PROGRESO
(tip 1, kvota 1,80) - rezultat 3:2

Derbi sredine tabele urugvajskke Klausure u očekivano je bilo da bude gudsto. Tako i bešđe, iako je domaćin poveo sa 2:0, sve do poslednjeg zvižduka je bilo napeto u Montevideu.

EGIPAT - KOMORSKA O. (tip 1&2+, kvota 1,70) - rezultat 4:0

Poigrao se Egipat Mohameda Salaha sa Komorskim ostrvima El Fardua Bena. Trebalo je to da bude borba za laksavo zvanje pobednika grupe, međutim pretvorilo se vrlo brzo u igru mačke i miša.

Opširnije OVDE

LEIŠOIS - VIZELA (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 0:4

Uh, kako lepa dvojčica! Fina kvota 2,15 prošla je kao od šale i obradovala mnoge kladioce u MOZZARTU koji su se, a bio ih je pozamašan broj, odlučili da ovaj tip iz Portugala 2 stave na tiket.

PRECRTANO

RADNIČKI PIR. - RADNIČKI KG (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 1:0

Kolo pod rednim brojem 24 u Prvoj ligi Srbije donelo je gostovanja timova sa vrha tabele na jugu zemlje. Lider Kragujevački Radnički je bio na izletu u Pirotu gde ga je imenjak minimalcem ostavio praznih ruku.

Opširnije OVDE

GRAFIČAR - BORAC Č. (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 1:1

Oba gola pala su u prvom delu igre. Nakon što je Aleksandar Stanković u 22. minutu igre zatresao mrežu svog tima, Grafosi su samo 20 sekundi docnije uspeli da poravnaju. Strelac je bio Marko Lazetić.

DEN BOŠ - GA IGLS (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 3:3

Nije nam se dalo danas tipovanje u Holandiji, slično kao i u Prvoj lii Srbije oba današnja najigranija tipa iz Holadije 2, to jest Erste divizije nisu prošla Šta više, Iglsi su izjednačili tek u trećem minutu sudijske nadokande, tako da je dvojka bila baš daleko, iako su vodili sa 2:0 do 62. minuta kada je usledila kanonada domaćina.

DODREHT - TELSTAR (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:0

Očekivo je veliki broj kladilaca da solidni Telstar odnese danas ceo plen iz Dodrehta, na gostovanju jednom od glavnih kandidata za ispadanje u treći rang takmičenja holandskog fudbala. Ali...

ORLEAN - BASTIJA (tip 2, kvota 2,40) - rezultat 2:1

Golom Ben Sada u 17. minutu poveo je gost sa Korzike i delovalo je da će ova "masna" dvojka sa kvotom 2,40 proći. No, domaćin se podigao i to vrlo brzo i sa dva pogoka u periodu od 21. do 32. minuta postavio konačan rezultat.

FUENLABRADA - MAJORKA (tip 2, kvota 2,75) - rezultat 4:1

Statistika, forma, analiza igara kod kuće i u gostima - sve je palo u vodu i ispostavilo se relativnim. Niti je timu koji ozbiljno cilja primeru pomoglo to što nosi epitet najubedljivijeg gosta u Segundi, niti je domaćina sputala činjenica da nije znao za pobedu 15 vezanih utakmica u svom domu.

Opširnije OVDE


tagovi

rezzime danabet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara