REZZIME DANA (subota): Ajaks kao promašaj dana, šteta za Jokanov Šefild

Vreme čitanja: 4min | sub. 07.08.21. | 23:24

Pogledajte ko vam je 7. avgusta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas.

ZAOKRUŽENO

TROA - PSŽ (tip 2, kvota 1,45) - rezultat 1:2

Loše je počelo po Parižane, ali se dobro završilo. Domaćin je stigao do prednosti u devetom minutu preko El Hadžama, li samo 10 je trebalo gostima da poravnaju, 12 da preokrenu rezultat. Novajlija Ašraf Hakimi je upisao debitantski pogodak u dresu Svetaca u 19. minutu, da bi Mauri Ikardi doneo prednost gostima iz glavnog grada samo 120 sekundi kasnije. Odlično su fudbaleri Troe igrali i u nastavku, ali nisu uspeli da dođu do novog pogotka. Pobeda, ali i brige za Poketina, kojem su misli možda i odlutale zbog potencijalnog dolaska Lionela Mesija.

MOREIRENSE - BENFIKA (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:2

Lisabonski klub opravdao je ulogu favorita na premijeri, ali je nakon dva gola spustio gard što je moglo skupo da ga košta. Gosti su vodeći pogodak postigli posle kornera u 9. minutu kada je u petercu rivala najspretniji bio Lukas Verisimo. Samo deset minuta kasnije akciju po desnom boku poveo je Gonkalves, a centaršut sa krila u pogodak je pretočio Valdšmit. U 55. minutu, odnos snaga je u potpunosti promenio Gonkalveš grubim startom nad Konteom za koji je kažnjen direktnim crvenim kartonom. Brojčana prednost i gol zaostatka motivisali su domaćina da u nastavku krene u potpunu ofanzivu, međutim Benfika je uspela da odoli pred napadima rivala.

Opširnije OVDE.

SANDHAUZEN - RB LAJPCIG (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 0:4

Bikovi su naoštrili rogove. Promena trenera se nije osetila, makar na startu borbe za Kup Nemačke. Lajpcig je predvođen Džesijem Maršom sa klupe rutinski prešao preo Sandhauzena i plasirao se u naredno kolo. Bio je i prilično ubedljiv, a mrežu domaćina su do vrha golovima napunili Orban, Haidara, Nkunku i Soboslaj.

SPARTA - KARVINA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Siguran trijumf ekipe iz Praga. Opravdali su ulogu favorita, pa oni koji su odigrali keca u glavnom gradu Češke, nisu morali da brinu. U 23. minutu je talentovani Hložek načeo rivala, da bi ga Pavelka dotukao u 78. minutu. Golovi sredinom oba poluvremena i prilično rutinska pobeda Sparte.

VEHEN - DORTMUND (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 0:3

Gde je stao u maju, nastavio je večeras na ostvaranju sezone u Nemačkoj. Erling Haland čvrsto stoji obema nogama na zemlji i nemilice rešeta. Na njegovu glavu ne utiču priče s fudbalske pijace i nadmetanje kako medija tako i najvećih klubova Evrope. I dok se svi pitaju gde će nastaviti karijeru - doduše najverovatnije od idućeg leta - Haland je koncetrisan samo na golove. Za početak - tri laka komada trećeligašu Vehenu u prvoj rundi DFB kupa.

Opširnije OVDE.

AL AHLI - KERAMIKA KLEOPATRA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 4:0

Surovi Crveni đavoli su prosto pregazili rivala, koji je od 19. minuta imao i igrača manje. Tri puta su domaći igrači tresli mrežu rivala, a u strelce se upisao i fudbaler gostiju Tarek Sami. Samo je mrežu zatresao na pogrešnom kraju terena. Pritom je Al Ahliju VAR poništio dva pogotka sredinom prvog dela igre. Kec kao vrata u Kairu.

ZAMALEK - GAZI AL MEHAL (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:0

Ko je danas igrao na Egipćane nije pogrešio. Zamalek je već u prvo poluvremenu rešio pitanje pobednika u duelu sa Gazi Al Mehalom. U 24. minutu je goste načeo Sajed, Jaziri je 14 minuta kasnije povisio na 2:0, da bi se pred kraj prvog dela igre i treći put zatresla mreža gostujućeg sastava: Bešarki je otklonio sve dileme o pitanju pobednika.

PRECRTANO

LION - BREST (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1

Nije krenulo favoritima u francuskoj Ligi jedan onako kako su planirali. Posle Monaka, koji je remizirao na otvaranju sa Nantom (1:1), bez dva boda ostao je i Lion. Sastav Petera Boša prvo je jurio prednost Bresta, a kasnije i pobedu, ali je morao da se zadovolji osvojenim bodom.

Opširnije OVDE.

ŠEFILD JUNAJTED - BIRMINGEM (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 0:1

Sumoran početak srpske struke na terenima Čempionšipa. Reding Veljka Paunovića je tokom popodneva poražen od Stouka, a Slaviša Jokanović na debiju za Šefild junajted pretrpeo rezultatski neuspeh u duelu sa Birmingemom. Uz nepodeljeno mišljenje da je drastično oštećen.

Opširnije OVDE.

AJAKS - PSV (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 0:4

Ekipa Rodžera Šmita usred Amsterdama je podigla pehar Super kupa Holandije, obrisavši patos aktuelnim šampionom u utakmici koja je podsetila da prethodni rezultati nisu slučajnost i najavila da bi PSV mogao da bude konkuretan. Odavno nije bio.

Opširnije OVDE.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara