REZZIME DANA (subota): Veče neprijatnih iznenađenja, ispoštovali samo Rusi, Hrvati i Dandi

Vreme čitanja: 4min | sub. 27.03.21. | 23:31

Pogledajte ko vam je doneo novac 27. marta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

RUSIJA - SLOVENIJA (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:1

Nisu Rusi blistali uoči početka kvalifikacija za Mundijal u Rusiji. Daleko od toga. Znali su d prime pet golova u Beogradu od Srbije, da dobiju tek jedan od sedam mečeva u nizu. Ali su martovski termin iskoristli maksimalno dobro i možda postali prvi favoriti grupe. Posle rutiniranja Malte, Baćuške su upisale još jednu trojku, pošto su kao domaćini savladali Sloveniju.

Opširnije OVDE.

HRVATSKA - KIPAR (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 1:0

I dalje uz njih stoji epitet vicešampiona sveta, ali daleko su Hrvati od reprezentacije koja je impresionirala planetu pre tri leta u Rusiji. Pokazao je to poraz od Slovenije pre četiri dana, a potvrdila večerašnja pobeda nad nejakim Kiprom (1:0). Za Zlatka Dalića je najvažnije da je uspeo da osvoji tri boda i skine veliki pritisak sa leđa. Ali večerašnja igra ništa dobro ne obećava, niti sluti na nove velike uspehe.

Opširnije OVDE.

DANDI - DANFERMLIN (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 3:2

Svi golovi su u 22. kolu škotskog Čempionšipa pali između trećeg i 56. minuta. Na sreću po Dandi, jedan više završio je u mrežu Danfermlina i to posle velikog preokreta. Gosti su poveli preko O Hare i Vajtona sa 2:0 već u šestom minutu, ali je domaćina u igru golom u 30. vratio Kamings. Za samo 12 minuta igre u drugom delu totalni preokret, Malen i Aškrof tu tresi mrežu Danfermlina i okrenuli rezultat, ispostavili se i da su tako obezbedili pobedu svojoj ekipi.

PRECRTANO

REPUBLIKA IRSKA - LUKSEMBURG (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:1

Skupo su Irci prodali kožu na stadionu Rajko Mitić minule srede, ali su ostali bez bodova. Verovali su da će se na pravi put vratiti u duelu sa Luksemburgom, ali su se prevarili. Golom Žersona Rodrigesa gosti su slavili u Dablinu i sada imaju samo bod manje od Srbije i Portugalije u okviru Grupe A.

Opširnije OVDE.

SLOVAČKA - MALTA (tip 1, kvota 1,23) - rezultat 2:2

Slovaci su bili na pragu katastrofe u Trnavi , imali su posle samo 20 minuta dva gola zaostatka u okršaju sa Maltom, ali su zahvaljujući pogocima Streleca i Škrinijara uspeli da poravnaju rezultata, ali ne i da stignu do preokreta. Veliki kiks Slovaka, koji će u nastavku kvalifikacija teško izaći na kraj sa Hrvatskom, Slovenijom i Rusijom, posebno jer su u prvom kolu remizirali sa Kiprom.

ČEŠKA - BELGIJA (tip 2, kvota 1,72) - rezultat 1:1

Obe su u prvoj rundi ostvarile trijumfe, a da će do kraja voditi veliku borbu za prvo mesto postalo je jasno posle večerašnjeg okršaja. Česi su mogli i do velikog podviga, ali se Belgija nekako provukla u završnici i osvojila bod. Česi su poveli na startu drugog poluvremena preko Provoda, da bi 10 minuta kasnije Romelu Lukaku na asistenciju Kevina De Brujnea poravnao rezultat. U finišu se i tresla i prečka ekipe Roberta Martineza, ali nije bilo promena.

SRBIJA - PORTUGALIJA (tip 2, kvota 1,90) - rezultat 2:2

Dragan Stojković je pokazao da neće sve u njegovom mandatu ostati na rečima, i te kako će biti toga na delu. Povratak u život i osvojen veliki bod protiv Portugalije, još veći posle 0:2 na poluvremenu, njegova je najveća zasluga. Pogodio je izmene na početku drugog dela, a ko zna i šta je rekao igračima u svlačionici pa su na drugih 45 minuta izleteli kao da im od toga život znači.

Opširnije OVDE.

VASKO - MADUREIRA (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 2:2

U šestom kolu Kupa Guanabara, Vasko nije opravdao ulogu favorita, iako je posle sat vremena igre imao dva gola prednosti. Golovima Galarze i Zeke vodili su Moreplovci sa 2:0, ali su za samo tri minuta od gotovog napravili veresiju. Igrao se 70. minut kada je Feritosa dao nadu gostima, a samo tri minuta je rezultat poravnao Maurisio. Do kraja nije bilo promene, Vasko tek osmi na tabeli posle šest utakmica, Madureira je ostala četiri koraka ispred i sedi na treće mestu, koje vodi u plej-of.

VELS - MEKSIKO (tip 2, kvota 1,90) - 1:0

Dominirali su Sombrerosi, ali je mreža Zmajeva ostala netaknuta. Tako su Velšani došli do trijuma u prijateljskoj utakmici zahvaljujući pogotku Kifera Mura uz 11. minuta. U nastavku su se uglavnom branili, ali napad Meksika predvođen Irvingom Lozanom nije uspeo da probije bedem ispred Henesija.

ŠPANIJA U21 - ITALIJA U21 (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:0

Golova nije bilo, ali je zato bilo crvenih kartona u pravom derbiju Evropskog prvenstva za igrače uzrasta do 21 godine. Viđena su čak tri isključenja posle guže u poslednjim minutima, koja je nastala nakon udarca laktom Đanluke Skamake, koji je prvi krenuo put svlačionice. Ubrzo mu se posle koškanja pridružio i saigrač Rovelja, kao i defanzivac Barselone Oskar Minguzea. Španci su bili daleko bolji rival, imali posed, čak 16 šuteva ka golu, ali je Karneseči upisao tri intervencije i sačuvao mrežu.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara