REZZIME DANA (utorak): Obradovali članovi Čempionšipa i delimično Bajern

Vreme čitanja: 4min | uto. 13.04.21. | 23:07

Pogledajte ko vam je 13. aprila doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

HADERSFILD - BORNMUT (tip 2, kvota 1,80) – rezultat 1:2

Bornmut je petu uzastopnu pobedu obezbedio u prvom poluvremenu. Jedan od najraspucanijih fudbalera Arnaut Danžuma nije uspeo da dođe do 14. prvenstvenog gola, ali je odbitak posle njegovog udarca glavom u mrežu sproveo Filip Biling. U završnici poluvremena, Dominik Solanke je vrlo autoritativno poslao loptu u mrežu iz kapice šesnaesterca, pa je nastavak dominacije Bornmuta u duelima sa Hadersfildom već bio viđen. Hog je petnaestak minuta pre kraja samo uspeo da ublaži poraz.

Opširnije OVDE.

ŠEFILD VENZDEJ - SVONSI (tip 2, kvota 2,65) – rezultat 0:2

Na teren su izašli fudbaleri Svonsija i naneli Šefild Venzdeju poraz koji mu je ozbiljno umanjio šanse za opstanak. Posle pola sata igre pogodio je Lou, a dvadesetak minuta pre kraja i Fulton, pa od večeras retko ko sumnja da su Labudovi obezbedili mesto u plej-ofu za Premijer ligu. Pet kola pre kraja, imaju devet bodova više od Redinga koji je prvi ispod crte.

Opširnije OVDE.

PSŽ - BAJERN (tip 2, kvota 2,40) - rezultat 0:1

U Minhenu atomski fudbal, u revanšu ništa drugačije. Za razliku od utakmice na Alijanc areni pre nedelju dana, Bavarci su slavili, ali je pobeda bila pirova. Ukupan rezultat dvomeča jeste 3:3, ali je pravilo većeg broja golova u gostima odvelo Parižane u polufinale elitnog takmičenja. Imao je Bajern inicijativu, PSŽ se u završnici branio svim raspoloživim sredstvima i ni najmanje mu ne smeta što je poražen na Parku Prinčeva.

Opširnije OVDE.

STOKPORT – KINGS LIN (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 4:0

Vreba Stokport polufinale plej-ofa u petom rangu engleskog fudbala, čak gaji i minimalnu nadu za direkan plasman u Ligu dva. Večeras je domaćin iskalio bes nad jednim od najlošijih klubova prvenstva Kings Linom. Načeo je goste u provom poluvremenu, a onda ih sa još tri gola dokusurio u nastavku. Lagani kec uhvaćen među ostrvskim niželigašima.

MORKAMB - SKANTORP (tip 1, kvota 1,68) - rezultat 4:1

Ozbiljne pretenzije na promociju u treći rang engleskog fudbala ima Morkamb, a to je pokazao na svom terenu protiv Skantorpa. Do 60. minuta postigao je sva četiri gola, tako da je poslednjih pola sata odigrao bez ikakve tenzije. I vas je poštedeo pritiska, jer je kec bio osiguran. Realizacija je bila maltene savršena jer su četiri od pet lopti upućenih u okvir gola, završile u mreži.

OKSFORD – ŠRUZBERI (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 4:1

Samleo je Oksford u prethodnoj rundi ekipu Krua, a nešto slično učinio je večeras i Šruzberiju. Četiri lopte u mreži gostiju za siguran trijumf, pa nada da može da se ušunja u plej-of za Čempionšip i dalje tinja. Šruzberi je poslednje dve tri godine bio redovna mušterija Žutih koji su mu prvi put u ovom veku spakovali četiri komada.

PRECRTANO:

VIGAN - SANDERLEND (tip 2, kvota 1,85) – rezultat 2:1

Domaćin je Crnim mačkama praktično oduzeo mogućnost da se u završnih pet rundi bore za direktan plasman u Čempionšip, a za to vreme je izronio na površinu i sada ima bod više u odnosu na zonu ispadanja. Nije idealno počelo za Vigan koji je posle pola sata igre imao minimalan zaostatak, ali ga je Kin do odlaska na odmor vratio u egal. Lang je pogodio u 58. minutu za preokret pa će ekipa sa stadiona svetlosti kako stvari stoje morati da se zadovolji plej-ofom za Čempionšip.

ČELSI - PORTO (tip 1, kvota 1,97) - rezultat 0:1

Plavcima je izgleda 2:0 iz prve utakmice na Dragau bilo dovoljno da apsolutno zanemare bilo kakav ozbiljniji napadački entuzijazam. Za 90. minuta uputili su samo jedan udarac u okvir protivničkog gola. Kao rival koji je morao da juri zaostatak Porto je bio uporniji u nameri da se domogne, za početak jednog gola i uspeo je, ali prekasno. Treći minut sudijske nadoknade izrodio je pravo remek-delo u režiji Medija Taremija. Šteta što spektakularne makazice nisu bile recimo za produžetak.

Opširnije OVDE.

BLEKPUL - AKRINGTON (tip 1, kvota 1,68) - rezultat 0:0

Remi mirnih mreža koji nikoga nije zadovoljio. Blekpul je pobedom mogao praktično da reši pitanje mesta u plej-ofu, Akrington da na neki način uhvati poslednji voz za doigravanje. Imao je gostujući sastav idealnu šansu za to, pošto mu je u 88. minutu dodeljen penal. Da je Bišop bio precizan, nada bi tinjala.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara