Rezzime jučerašnjeg dana (nedelja): Kladioci sanjali malenu Đironu

Vreme čitanja: 3min | pon. 11.12.23. | 06:34

Pogledajte ko vam je doneo novac 10. decembra, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

ATLETIKO MADRID - ALMERIJA (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 2:1

Osamnaest recki lupile su Jorgandžije na svom terenu u prethodnih deset meseci, ovog popodneva su dopisali još jednu. U 16. kolu Primere na Metropolitanu Simeoneova četa je savladala Almeriju i došla na korak do istorije.

Opširnije OVDE.

LUTON - MANČESTER SITI (tip 2, kvota 1,20) - rezultat 1:2

Luton je na svom terenu namučio Građane, vodio na poluvremenu sa 1:0, ali nije imao dovoljno snage, a ni koncentracije da pomrsi račune Gvardiolinoj četi - 1:2. Možda trenutno ne liči na šampionski tim, na ekipu koja je proletos pokorila Evropu i domogla se triple krune, ali Mančester Siti je bliži vrhu tabele no što je bio uoči 16. kola.

Opširnije OVDE.

ŠARLROA – UNION SEN ŽILOAZ (tip 2, kvota 1,65) – rezultat 1:3

Šarloa jednostavno ne ume sa Unionon. Lider belgijske elite je pobedio Zebre i šesti put zaredom, a utakmica je bila rešena posle 65 minuta igre. Tada je Union došao do trećeg gola i anestezirao rivala. Domaćini su uspeli da se domognu počasnog pogotka u drugom minutu sudijske nadoknade.

BERKANE – DIJABLES (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 2:0

Sigurna izvedba Berkanea u 3. kolu Afričkog kupa konfederacija. Marokanski tim je poveo u 28. minutu, a overio pobedu u 54. ne dozvolivši priotivniku da se ponada bilo kakvom povratku. Limitiran je Dijables na svega jedan udarac u okvir gola.

LORIJAN – MARSELJ (tip 2, kvota 1,75) – rezultat 2:4

U 15. kolu francuskog prvenstva Olimpik je kao gost savladao Lorijan sa 4:2, što je četvrta uzastopna pobeda tima iz Marselja računajući i pomenuti Ajaks. Tu su još Ren (2:0) i imenjak iz Liona (3:0). Ako je bilo rezervisanih među navijačima slavnog kluba jer su tri pobede vezane na domaćem terenu, današnje gostovanje u Bretanji potvrdilo je da su Gatuzovi izabranici gladni golova i dobrih rezultata.

Opširnije OVDE.

ESTORIL – ŠAVES (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 4:0

U sjajno formi igra Estoril i večeras je zabeležio treću pobedu u poslednje četiri utakmice... I to vrlo ubedljivu! Na krilima Rodriga Gomeša srušio je Šaves koji se muči i boravi u zoni ispadanja.

PRECRTANO

BARSELONA - ĐIRONA (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 2:4

Zamislite Barselonu koja uputi 31 šut ka golu rivala, a primi četiri gola! To se večeras desilo Kataloncima na Monžuiku, a Đirona je održala velikanu čas fudbala i konkretizacije šansi. Ovakvu Đironu, lidera Primere je milina gledati.

Opširnije OVDE.

ROMA – FIORENTINA (tip 1, kvota 2,60) – rezultat 1:1

Malo je utakmica sa višim emotivnim nabojem od onog koji su večeras zajedničkim snagama proizveli Roma i Fiorentina, priredila Serija A od starta sezone. Duel 15. kola koji je nakon prvog poluvremena zaličio na potencijalno šestu uzastopnu pobedu Vučice na svom Olimpiku, pretvorio se u drugom delu u čisto rimsko rasulo. Sevali su crveni kartoni i tokom i nakon utakmice, kipeli su od besa kako Žoze Murinjo, tako i Vinćenco Italijano, a krajnji utisak da su kultni stadion u Večnom gradu, nezadovoljni do guše, napustili i jedni i drugi.

Opširnije OVDE.

ANDERLEHT – STANDARD (tip 1, kvota 1,63) – rezultat 2:2

Najveća utakmica belgijskog fudbala završena je bez pobednika. Na prvu loptu deluje da Anderleht, zbog epiteta izrazitog favorita uoči meča 17. kola, mora biti nezadovoljan rezultatom, ali ako uzmemo u obzir da je Standard preokretom poveo 2:1, ne može se reći ni da konačnih 2:2 nisu izmamili osmeh na lice velikanu iz Brisela.

Opširnije OVDE.

MAKABI HAIFA – BEITAR (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 1:1

Jedno od najvećih razočaranja večeri! Makabi je tukao 17 puta ka golu rivala, u deset navrata u okvir, a primio je gol iz jednog jedinog šuta rivala u metu. Beitar je poveo iz penala u 20. minutu, domaćin se vratio golom Pijeroa u 69, ali nije uspeo da sruši tim iz Jerusalima iako je od 79. minuta imao igrača više.


tagovi

rezime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara