Tuga Nerazura (© Reuters)
Tuga Nerazura (© Reuters)

Rezzime jučerašnjeg dana (petak): Prolazili ziceri, obarali Inter i Bordo

Vreme čitanja: 4min | sub. 22.08.20. | 08:09

Pogledajte ko vam je doneo novac 21. avgusta, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli:

ZAOKRUŽENO

PLZENJ - OPAVA (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 3:1

Jako uzbudljiva utakmica ipak je završena onako kako ste i očekivali. Već u prvom poluvremenu videli smo po gol na obe strane, promašen penal domaćina i direktan crveni gostiju, što je samo najavilo konačni rasplet. Plzenj je u nastavku susreta pritisnuo rivala i dva ola su pala u razmaku od 21 minuta. Tada ste mogli s mirom da zaokružite pogodak.

ŠAHTJOR - KOLOS (tip 1, kvota 1,15) - rezultat 3:1

Neki bi timovi posle dva promašena penala u rasponu od samo osam minuta verovatno pretrpeli težak poraz. Ali ne i Šahtjor. Ukrajinski gigant nastavio je da juriša ka golu Kolosa i za samo 12 minuta tri puta zatresao mrežu! Pogodak Kolosa u 77. minutu došao je samo kao utešna nagrada...

RIGAS - METALU R. (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 5:1

Sigurno, ubedljivo, jednostavno. Kada bi tako mogao da bude svaki par koji se nađe na vašim tiketima... Već u 2. minutu Meta je prepustila gol rivalu, do 39. minuta bilo je 2:0, a u uvodnoj fazi nastavka na semaforu je već stajalo 4:0. Dakle, mirno ste mogli da se posvetite drugim utakmicama...

ISTRA
- DINAMO ZAGREB
(tip 2, kvota 1,23) - rezultat 0:1

Hrvatski šampion nije stvorio nijednu izglednu priliku do 85. minuta. Istra je, s druge strane, dva puta pogađala okvir gola preko Gržana i Guzine, koji je posle odbitka s tri metra glavom promašio ceo gol i mreža Livakovića ostala je netaknuta. A onda je glavni sudija utakmice u samom finišu pokazao na belu tačku. Paez je potpuno bespotrebno povukao Petkovića za dres u kaznenom prostoru, a sudija je odmah pokazao na kreč. Najbolji igrač hrvatskog šampiona je preuzeo odgovornost i zatresao mrežu za minimalnu i konačnu pobedu.

Opširnije OVDE.

RECRTANO

ŠAMROK - ŠELBURN (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 0:0

Ozbiljno vas je izneverio Šamrok, kome ni 14 šuteva ka golu, odnosno sedam u okvir nije bilo dovoljno da probije barijeru gola Šelburna. Gosti su se manje-više celu utakmicu krili ispred svog gola i čekali šansu iz kontri. Nije ih bilo, ali ni Šamrok nije znao kako da probije tako zgusnut bedem. Rezultat je očigledan...

DINAMO BREST - BELŠINA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:2

I Dinamo Brest nije ispunio očekivanja. Gosti su poveli u samom finišu prvog dela, što nikako nije bio dobar uvod za nastavak susreta... Ipak, Dinamo je uspeo da anulira minus i to na početku drugog poluvremena, ali je ostatak utakmice pripao Belšini koja je na isteku punog časa igre stigla do drugog, ujedno i presudnog gola za totalni trijumf na teškom gostovanju. 

SEVILJA - INTER (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 3:2

Kraljica se šepuri na tronu! Ponovo... Iznenađeni ste? A ko da osvoji LIgu Evrope kada u finale dođe Sevilja?! Od večeras to je učinak za Ginisa - 6/6. U vrlo uzbudljivom meču na stadionu Rajn Energi u Kelnu, Sevilja je tukla Inter sa 3:2 i još jednom potvrdila apsolutnu dominaciju u drugom po rangu evropskom kupu. Nerazuri su ušli u utakmicu kao favoriti.

Opširnije OVDE.

TSC - METALAC (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 2:3

Otrežnjenje pred put u Moldaviju. Metalac je šokirao TSC u Bačkoj Topoli i odneo sva tri boda za Gornji Milanovac, pa ekipa Zoltana Saba sa prililno poljuljanim samopouzdanjem dočekuje evropsku premijeru sa Petrokubom (četvrtak 20.00) - 2:3 (0:1).

Opširnije OVDE.

BORDO - NANT (tip 1, kvota 2,75) - rezultat 0:0

Bez pobednika i pravog fudbala o okršaju između Bordoa i Nanta, čime je podignuta zavesa u francuskom prvenstvu. Na Mamut Atlantiku ne samo da nije bilo pobednika, nego nije bilo ni golova, niti mnogo velikih šansi, a o svemu viđenom svedoči i činjenica da su oba tima imala po jedan šut u okvir gola protivnika.

Opširnije OVDE.

APOEL NIKOZIJA - KARMIOTISA (tip 1, kvota 1,13) - rezultat 2:2

Ni APOEL vam nije ispunio želje... Vodio je dva puta domaćin iz Nikozije, ali ni to nije bilo dovoljno da se ostvari pobeda. Prvo u 14, onda i 73. minutu je APOEL tresao mrežu gostiju, koji su bili dovoljno tvrdoglavi da se vrate na scenu i gotovo ekspresno anuliraju minus. I to je dovelo do još jednog promašaja na današnjoj listi...


tagovi

bet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara