Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Inter i Real se opametili

Vreme čitanja: 3min | čet. 25.11.21. | 07:28

Pogledajte ko vam je doneo novac 25. novembra, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas...

ZAOKRUŽENO

LIVERPUL - PORTO (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:0

Liverpul je svoj posao odavno završio, a maksimalan učinak zadržao je i posle večerašnjeg duela sa Portom. Iako u kombinovanom sastavu kako bi bile izbegnute nove povrede, koje i ove sezone zadaju glavobolju Jirgenu Klopu, Redsi su rutinski došli do pobede 2:0. Opširnije OVDE.

INTER - ŠAHTJOR (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Inter je napadao, Hacegan uz "pomoć" VAR-a poništavao golove Ivana Perišića i Lautara Martineza, ali je veliku nervozu i nezivesnost na Đuzepe Meaci prekinuo je Edin Džeko. Sa dva gola, iskusni napadač iz Bosne i Hercegovine nije slomio otpor Šahtjora, uništio mu nade za opstanak u Evropi ove sezone i sebi otvorio put ka osmini finala - 2:0 (0:0). Opširnije OVDE.

ŠERIF - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,28) - rezultat 0:3

Šerifova bajka, bez dileme najveća i najlepša u klupskoj istoriji, završena je večeras utakmicom protiv Real Madrida i trećim vezanim porazom u elitnom takmičenju - 0:3. Klub iz Tiraspolja eliminisan je kolo pre kraja grupne faze, ali zahvaljujući porazu Šahtjora u Milanu moldavskom šampionu nije ugrožen nastavak takmičenja u Ligi Evrope. Opširnije OVDE.

MANČESTER SITI - PARI SEN ŽERMEN (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:1

Obračun finansijski najmoćnijih klubova današnjice pripao je Mančester Sitiju. Sastav Đozepa Gvardiole na delu je pokazao da je u ovom trenutku bolji tim od Pari Sen Žermena. Ne samo da je nadigrao i savladao snažnog protivnika, već je to učinio posle preokreta, gde su se na delu videli defanzivni propusti u ekipi Maurisija Poketina - 2:1 (0:0). Opširnije OVDE.

BLEKBERN - PITERBORO (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 4:0

Opravdao je domaćin ulogu favorita i već u prvom poluvremenu završio sav posao protiv davljenika. Triput su igrači Blekburna pogodili pre odlaska na odmor, a po povratku još jednom. Za sedmo mesto i ostanak u borbi za plej-of.

BRIŽ - RB LAJPCIG (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 0:5

Ekipa Filipa Klemana doživela je pravi debakl na Jan Brejdelu i pala na četvrto mesto u grupi, a u poslednjem kolu je očekuje gostovanje moćnom Pari Sen Žermenu. Sveci su spokojni, ali teško da će dozvoliti bilo kakvo brukanje na svom terenu, dok će sa druge strane Lajpcig dočekati PSŽ. Po dva pogotka u Brižu postigli su Kristofer Nkunku i Emil Forsberg, a u strelce se upisao i Andre Silva. Opširnije OVDE.

SANKT PAULI - SANDHAUZEN (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 3:1

Staloženi Filip Cirajs, inteligentni Fin Ole Beker, snalažljivi Daniel-Kofi Kjereh i milimetarski precizni Gvido Burgštaler izveli su akciju u 2. minutu meča sa Saundhauzenom iz koje je Sankt Pauli poveo i najavio povratak na vrh Cvajte. U zaostaloj utakmici 13. kola, domaćin je slavio 3:1, pa sada ima tri boda više od drugoplasiranog Darmštata. Opširnije OVDE.

PRECRTANO

ATLETIKO MADRID - MILAN (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:1

Malo ko je mogao očekivati ovakvu dramu posle tri uzastopna poraza Milana po povratku u Ligu šampiona nakon sedam godina, ali posle remija sa Portom u prošlom kolu (1:1) i dva vezana poraza Atletika od Liverpula (2:3, 0:2), crveno-crni su izuzetno motivisani doputovali u Španiju. Rezultat - jedno od većih iznenađenja u ovom kolu. Opširnije OVDE.

FULAM - DERBI (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 0:0

Najbolji strelac tima i kompletnog Čempionšipa, Aleksandar Mitrović nije bio u protokolu Fulama za ovaj meč. Još nije jasno zbog čega, ali bez njega, nije bilo ni golova. Fulam je propustio priliku da protiv fenjeraša upiše osmu uzastopnu pobedu. Uspeli su Vejn Runi i njegovi fudbaleri da odole na Krejven kotidžu.

MILVOL - BORNMUT (tip 2, kvota 2,35) - rezultat 1:1

Treći uzastopni remi ostavio je Lavove iz Londona blizu pozicija koje vode u plej-of. Možda navijači neće biti zadovoljni pomenutim nizom, ali treba imati u vidu da je ekipa do ovog boda došla protiv drugoplasiranog na tabeli, kao i da je gubila na poluvremenu.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danarezzime tipovanjarezzimedana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara