Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Nemački kiks odjeknuo svetom

Vreme čitanja: 3min | čet. 24.11.22. | 08:06

Pogledajte ko vam je 23. novembra doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

BELGIJA - KANADA (tip 1, kvota 1,57) - 1:0

Kanada je ostavila bolji utisak, oštećena je i za nedostuđen penal, ali prethodno nije iskoristila priliku da povede baš na taj način. Milan Borjan nije imao mnogo posla, ali Belgijanci su ovaj meč dobili uprkos bledom izdanju.

Opširnije OVDE.

ŠPANIJA - KOSTARIKA (tip 1, kvota 1,22) - 7:0

Fantastičan meč odigrali su izabranici Luisa Enrikea, ali videćemo ih u duelima sa kvalitetnijim rivalima od Kostarike - Nemačkom i Japanom.

Opširnije OVDE.

FJUČR - ASVAN (tip 1, kvota 1,42) - rezultt 2:1

Ni posle četiri kola egipatskog prvenstva Asvan nema bod(ove). Do prvog je mogao na današnjem gostovanju, vodio je na poluvremenu, ali je domaćin preokrenuo i popeo se na četvrto mesto. Do pobedonosnog gola Fjučr je stigao pogotkom u trećem minutu nadoknade.

ČELSI Ž - REAL MADRID Ž (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:0

Maksimalna treća pobeda fudbalerki iz Londona, dok su gošće iz Madrida doživele prvi poraz u grupnoj fazi Lige šampiona i sada imaju četiri boda, koliko i PSŽ. Poslednje na tabeli su fudbalerke Vlaznije sa tri poraza. Oba gola večerašnjeg derbija viđena su u poslednjih pola sata meča.

KOLČESTER - BRISTOL R. (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 1:2

Dramatičan finiš utakmice rešen je pobedom gostiju, koji su prošli u osminu finala engleskog Liga kupa za niželigaše. Kolčester je u 83. minutu izjednačio, ali su gosti iz Bristola stigli do pobede u petom minutu nadoknade.

MUNISIPAL - SANTA LUSIJA (tip 1, kvota 1,35) - 2:0

Santa Lusija se držala veoma dobro sve do samog finiša utakmice. Ključni trenutak dogodio se u 83. minutu, kada su domaći dobili jedanaesterac. Da ga nije bilo, pitanje da li bi probili čvrstu odbranu Santa Lusije. Četiri minuta kasnije Munisipal je samo potvrdio trijumf...

KOBAN - KSELAHU (tip 1, kvota 1,40) - 1:0

Još jedna utakmica koja je rešena zahvaljujući jedanaestercu. Doduše, ovaj se dogodio još u prvom poluvremenu, pa nije bilo velike drame. Domaćin se, doduše, u finišu žestoko branio i zaradio čak četiri žuta kartona u poslednjih desetak minuta, ali svoju mrežu je uspeo da sačuva.

PRECRTANO

NEMAČKA - JAPAN (tip 1, kvota 1,50) - 1:2

Posle poraza Argentine od Saudijske Arabije 1:2, dogodilo se i drugo veliko iznenađenje na Mundijalu u Kataru. Identičnim rezultatom i takođe preokretom, Japan je savladao Nemačku.

Opširnije OVDE.

ESBJERG - TISTED (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 2:2

Domaćin je propustio priliku da se vrati na prvo mesto drugoligaškog karavana u Danskoj. Vodio je Esbjerg na poluvremenu, potom u 48. duplirao razliku, ali su gosti u finišu uspeli da izbegnu poraz.

ROMA Ž - VOLFSBURG Ž (tip 2, kvota 1,53) - rezultat 1:1

Derbi grupe B Lige šampiona za žene završen je bez pobednika, golovima u prvom poluvremenu. Rimljanke su povele već u trećem minutu, ali su gošće iz Nemačke izjednačile pola sata kasnije.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara