Nezaustavljivi - fudbaleri Bajerna (©Reuters)
Nezaustavljivi - fudbaleri Bajerna (©Reuters)

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Bajern i dva jaka keca obradovali mnoge, a Žiru rastužio

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.02.21. | 08:15

Pogledajte ko vam je doneo novac 23. februara, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli u utorak:

ZAOKRUŽENO

LACIO - BAJERN (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 1:4

Branilac pehara je opravdao ulogu favorita i u razmaku od samo 15 minuta pokazao da je za sastav Simonea Inzagija klasa – 4:1 u prvom susretu osmine finala i već sad izvestan plasman u narednu fazu Lige šampiona.

Opširnije OVDE

BIRMINGEM - NORIČ (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 1:3

Ubedljiva pobeda na gostovanju lidera Čempionšipa nad klubom koji će se, sasvim jasno boriti da zadrži status drugoligaša je očekivano došla, što je sa odobravanjem ispratio veliki broja kladilaca u MOZZARTU.

DERBI - HADERSFILD (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 2:0

Jedan od rizičnijih kečeva iz današnjeg izbora parova za klađnjenje u MOZZARTU. Edmunson u 22. i Vaghorn u 65. minutu rešili su pitanje pobednika i prolazak zaista lepe kvote.

LIDS - SAUTEMPTON (tip 1, kvota 2,50) - rezultat 3:0

Hsenhitl je hteo iz kože da iskoči. Donekle razumljivo, njegov tim od kraja januara je gubio od Arsenala, Aston Vile, Mančester junajteda, Njukasla i Vulverhemptona. Duel sa Marselom Bijeslom video je kao šansu za izlazak iz krize. 

Opširnije OVDE

PRECRTANO

ATL. MADRID - ČELSI (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 0:1

Atletiko je kao domaćin dočekao Plavce u Bukureštu i poražen je 0:1 u prvom meču osmine finala. Junak zaslužene pobede Čelsija je bio fenomenalni Olivije Žiru koji je postigao još jedan evrogol u bogatoj kolekciji spektakularnih golova koje je dao tokom karijere.

Opširnije OVDE

PADERBORN - HAJDENHAJM (tip 1, kvota 2,35) - rezultat 2:2

Dva puta je gost vodio i dva puta mu je Denis Srbenj gasio nadu. Prvi put u trećem minutu nastavka prvog poluvremena, a drugi put u 92. minutu za konačnih 2:2.

LINKOLN SITI - SVINDON (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 2:2

Očekivalo se da Linkoln na svom terenu protiv slabašnog gosta sačuva sva tri boda i lidersko mesto na tabeli Lige 1. Ali, pitao se i Svindon...

MIDLZBORO - BRISTOL SITI (tip 1, kvota 1,72) - rezultat 1:3

Klub iz Bristola je iznenadio i Midlzboro i mnoge kladioce u MOZZARTU koji su odabrali ovaj tip. A bilo ih je mnogo. Gosti su tako uspeli da prekinu niž od čak sedam poraza

VIKOMB - REDING (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:0

Još jedno od večerašnjih iznenađenja koja su se dešavala mahom na Ostrvu. Poslednjeplasirana ekipa Čempionšipa uspela je da sačuva ceo plen, i to samo jednim golom, postignutim u 49. minutu kada je precizan bio Onjedinma.

Opširnije OVDE

HAL - IPSVIČ (tip 1, kvota 1,97) - rezultat 0:1

Engleski fudbal večeras baš i nije igrao po taktovima kladilaca. Tako je bilo i u Halu gde je domaći tim doživeo poraz golom Norvuda i srušio jedan od najigranijih tipova dana u MOZZARTU.


tagovi

rezzime danarezzime

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara