©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime jučerašnjeg dana (utorak): Savršenstvo poremetio Šefild juajted

Vreme čitanja: 4min | sre. 20.10.21. | 08:00

Pogledajte ko vam je doneo novac, a ko vas je razočarao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas

ZAOKRUŽENO

ATLETIKO MADRID - LIVERPUL (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 2:3

Malo je onih koji će se usprotiviti tvrdnji da su Atletiko Madrid i Liverpul na stadionu Vanda Metropolitano odigrali najsadržajniji duel od starta sezone u Ligi šampiona. I malo je onih koji će reći da Mohamed Salah ne igra fudbal života, onaj koji mu u aktuelnom trenutku daje za pravo da se naziva najnadahnutijim fudbalerom planete. Egipatski kralj je Liverpulu u trećem kolu evropske elite zadao Jorgandžijama početni i završni udarac, a domaćin je potpomogao Klopovoj četi da zadrži maksimalan učinak. Počev od crvenog kartona Grizmana na 2:2, zaključno sa nepromišljenom reakcijom Marija Ermosa koji je poklonio Redsima penal i pobedu.

Opširnije OVDE.

AJAKS - DORTMUND (tip 1, kvota 2,35) - rezultat 4:0

Ajaks je načinio veliki korak ka prvom mestu u grupi, koje donosi povlastice u vidu lakšeg rivala u osmini finala. Bešiktaš je praktično otpisan, Sportingu beži šest bodova, a pregazio ga je u Lisabonu, ovog utorka jadnu Borusiju odučio od fudbala. Uzeo joj loptu, milovao, šaptao joj i pokazao mladom timu iz Dortmunda da još mora da raste, iako su na terenu bili i Erling Haland i Marko Rojs, kao prve zvezde tima. Do važne pobede sastav iz Amsterdama je ponovo vodio Dušan Tadić.

Opširnije OVDE.

LOKOMOTIVA PLOVDIV - PIRIN (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:1

Lokomotiva je priredila Pirinu prvi poraz posle tri utakmice. Bila je zantno dominantniji tim u prvom poluvremenu u čijoj je završnici stigla do prednosti preko Minčeva. Kada je Ilijev podebljao vođstvo u 61. minutu mnogi su počeli da zaokružuju kečeve na listićima i nisu se pokajali jer je gost uspeo da dođe samo do počasnog gola.

BEŠIKTAŠ - SPORTING (tip 2, kvota 2,45) - rezultat 1:4

Na papiru jedna od najmanje atraktivnih utakmica trećeg kola grupne faze Lige šampiona, na terenu - vatromet. Nema boljeg opisa za okršaj u Istanbulu između Bešiktaša i Sportinga, ekipa koje su u međusobni okršaj ušle posle uvodnih poraza od Ajaksa i Borusije Dortmund. Samim tim, ulog je bio veliki za oba rivala, a kako stvari stoje istanbulski crno-beli će teško i u Ligu Evrope. Platili su cenu užasnog branjenja prekida, koje je u prvom poluvremenu kažnjavao Sebastijan Koates. Do kraja su lisabonski Lavovi uspeli i da ponize šampiona Turske.

Opširnije OVDE.

PSŽ - LAJPCIG (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 3:2

Sjajno fudbalsko veče u Ligi šampiona. Padali su golovi širom Evrope, čak pet puta su se mreže tresle na Parku Prinčeva. Ogolio je Lajpcig mane supertima iz francuske prestonice, ali nije mogao da stane na put paklenom tandemu. Kilijan Mbape i Lionel Mesi su imali svoje veče, sa par poteza su rešili utakmicu i pokazali pravu moć Svetaca. Može odbrana da škripi, ali PSŽ će sa ovakvim majstorima uvek moći da igra na gol više. Tako je bilo i večeras.

Opširnije OVDE.

ŠAHTJOR - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:5

Dok se Inter preznojavao sa Šerifom, Real Madrid je mnogo lakše nego što se očekivalo izašao na kraj sa Šahtjorom u Kijevu i deklasirao ga 5:0. Madriđani sada imaju isti broj bodova kao Šerif, a Ukrajinci su skoro pa ispali iz trke za prolaz... Samo jedan bod posle tri utakmice i dva gostovanja u preostala tri meča im ne daju neku veliku nadu. Izveo je Karlo Anćeloti najjači mogući tim u Ukrajini očekujući golove od Karima Benzeme ali su mu ih doneli talentovana brazilska krila Vinisijus Žunior i Rodrigo. Na kraju je i Benzema ipak upisao ime na semafor.

Opširnije OVDE.

INTER - ŠERIF (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 3:1

Našao se neko i da uzme meru tom čudesnom Šerifu! Inter je prvi tim koji je ove sezone u Evropi savladao moldavsku senzaciju. Posle četiri kola kvalifikacija i još dva meča grupne faze, Šerif je konačno poklekao u 11. evropskoj utakmici. Nerazuri su slavili 3:1 i vratili se u igru za prolaz dalje. Da večeras to nisu uradili, bili bi u prilično teškoj situaciji...

Opširnije OVDE.

PORTO - MILAN (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 1:0

Desetkovana četa Stefana Piolija poklekla je i treći put u grupnoj fazi i nikako da se pomeri sa nule. Mnogo bolji utisak Rosoneri su ostavljali u prve dve runde protiv Liverpula na Enfildu, odnosno Atletika na San Siru, ali bez okosnice tima i igrača potput Franka KesijaTea Ernandeza, golmana Majka Menjanja, Braima Dijaza, uspeh Milana protiv Porta nije bio realan. U prvom poluvremenu gotovo da nisu postojali na terenu, u drugom ih je slomio jedan od najboljih igrača domaćina Luis Dijaz.

Opširnije OVDE.

OKSFORD - ŠRUZBERI (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 2:0

Nije da gosti nisu pokušavali, ali nedostajalo im je preciznosti. Od deset šuteva niti jedan nije išao u okvir gola. Sajks vas je obradovao početkom drugog poluvremena postizanjem vodećeg gola, a pred sam kraj utakmice pobedu Oksforda osigurao je Branagan.

PRECRTANO

ŠEFILD JUNAJTED - MILVOL (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 1:2

Kao što ono kaže Marfijev zakon: Sve što može da krene naopako – krenuće. Ako Slaviša Jokanović do sada nije bio upućen u ovo „životno pravilo“, večeras ga je spoznao na klupi Šefild junajteda. Jer, sve što je moglo da krene nizbrdo po njegov tim u 92 minuta utakmice sa Milvolom – desilo se. Oštrice su izgubile na svom terenu 2:1 i nastavile da igraju po sistemu korak napred, nazad dva.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara