Printscreen
Printscreen

Samo u Srbiji: Trener Kolubare promovisan, pa smenjen posle sat vremena

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.06.21. | 16:22

Nesvakidašnja situacija u taboru novog superligaša

Svega i svačega smo se poslednjih godina nagledali u srpskom fudbalu, da gotovo da ne postoji situacija koja bi mogla da nas iznenadi. Međutim, iz Kolubare stiže vest iz kategorije "samo u Srbiji".

Naime, kako navodi Sportklub, klub iz Lazarevca je u sredu uveče otpustio trenera Dragana Radojičića, i to svega sat vremena nakon što je iskusni stručnjak zvanično predstavljen.

Izabrane vesti

"Poklopile su nam se ambicije, već su angažovana pojačanja i želim više od borbe za opstanak. Čovek sam terena, radnik, ne volim mnogo priču i zato obećavam da ćemo učiniti sve da Lazarevac igra zapaženu ulogu u debitantskoj superligaškoj godini. Slično očekujem i od fudbalera – da budu ratnici i razmišljaju o prvom narednom izazovu", rekao je Radojičić uoči okupljanja ekipe.

Okupljanja koje nije ni dočekao. Samo sat vremena pošto je istakao planove za predstojeću sezonu, sportski direktor novog superligaša Dragiša Urošević saopštio je odluku kluba o njegovoj smeni.

Podsetimo, Radojičić je na klupi Kolubare trebalo da zameni iskusnog Zorana Milikovića, koji je nakon izborenog istorijskog, prvog plasmana lazarevačkog kluba u Superligu, napustio kormilo ekipe, jer, kako je naveo, ima ponude iz inostranstva.

Očekuje se da upravni odbor Kolubare u narednim danima imenuje novog šefa stručnog štaba.


tagovi

Kolubara Lazarevac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara