Foto: AFP
Foto: AFP

Solskjer: Oduševljen sam! Kakva partija Šoa i Marsijala...

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.03.21. | 21:12

„Protiv Vest Hema smo igrali mnogo, mnogo lošije nego danas i nismo zaslužili da pobedimo, a možda danas nismo zaslužili da izgubimo“, kaže Pep Gvardiola

Mančester Junajted pokvario je seriju Mančester Sitija od 21 pobede u svim takmičenjima impresivnim izdanjem na Etihadu u meču koji je pripao Crvenim đavolima rezultatom 2:0.

Nema sumnje da će ovakva partija i pobeda dati ogromnu dozu samopouzdanja izabranicima Ole Gunara Solskjera, jer nije baš lako savladati Siti na ovaj način ove sezone.

Izabrane vesti

Junajted je pre ove utakmice imao tri remija na četiri utakmice i jako mu je bila potrebna ovakva pobeda. Mančester Siti je sa druge strane u poteri za titulom. Junajted mu je prvi pratilac, a razlika je 11 bodova.

Pobedonosne golove dali su Bruno Fernandeš sa penala i Luk Šo u 50. minutu.

Solskjer nije krio zadovoljstvo...

"Oduševljen sam! Imali smo incijativu, pa se povukli u prvom poluvremenu, previše smo gledali rezultat. Drugi gol bio je čaroban! Luk je pokazao kakav je igrač. Bio je pod velikim znakom pitanja i morao je da prođe kroz test fizičke spreme da bi igrao. Kakav performans. Antoni Marsijal je bio igrač utakmice, a i on je bio pod još većim znakom pitanja nego Šo. To je Antoni kakvog znamo - jak, pozitivan. Oduševljen sam njegovom igrom", rekao je Solskjer.

Mančester Siti nije znao za poraz od novembra 2020. godine, a sada je doživeo prvi posle 28 utakmice nepobedivosti. Nije to sve prijalo Pepu Gvardioli koji nije preterano zadovoljan učinkom svojih napadača.

Čestitke Mančester Junajted pre svega. Imamo još 10 utakkmica, sada dolazi najvažniji deo sezone. Probaćemo da dobijemo što više možemo da bismo postali šampioni. Protiv Vest Hema smo igrali mnogo, mnogo lošije nego danas i nismo zaslužili da pobedimo, a možda danas nismo zaslužili da izgubimo. Nismo bili dobri pred golom, nisu napadači briljirali, ali dešava se", rekao je Gvardiola.

Posle ovog meča, Siti je na 65 osvojenih bodova, dok ga Mančester Junajted prati sa 54. Lester je na 53 posle 28 odigranih utakmica.


tagovi

Ole Gunar SolskjerPep Gvardiola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara