Dejan Stanković (©Star Sport)
Dejan Stanković (©Star Sport)

Stanković uverava: Spremni smo za 90 ili 120 minuta i penale! Odlučuju hladna glava i veliko srce

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.08.21. | 18:41

Raspoloženje je dobro u taboru crveno-belih

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Tiraspolja)

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković veruje da će njegova ekipa doći do pozitivnog rezultata u Tiraspolju (utorak, 19.00) i obezbediti plasman u plej-of Lige šampiona.

Izabrane vesti

Iako ovaj evropski meč obezbeđuje plasman u plej-of Lige Evrope i stavlja crveno-bele u predvorje Lige šampiona, Stanković ne želi da izdvaja utakmicu od ostalih.

"Svaka evropska utakmica je važna. Znamo šta ova utakmica nosi sa sobom, šta donosi našim navijačima, tako da ćemo sve uraditi da dođemo do povoljnog ishoda i prođemo dalje", rekao je Stanković.

Utorak, 19.00: (3,70) Šerif Tiraspolj (3,40) Crvena zvezda (2,05)

Da li će igra iz meča sa Kairatom biti dovoljna da se eliminišu Moldavci?

"Fudbal je čudna igra, nepredvidiva, ali neka bude odnos kao protiv Kairata. Ako tako bude, a ubeđen sam da će biti, bićemo blizu konačnog cilja".

Da li očekujete drugačiji Šerif nego u prvom meču?

"Možda u špicu napada, s obzirom da im se vratio Luvanor. Videli smo da je igrao 45 minuta u prvenstvu, možda naprave još jednu izmenu u veznom redu. Ali struktura tima i način igre će biti slični".

Nema problema u igračkom kadru, pa ni sa Dionijem, kojeg je mučio primicač.

"Svi su OK, uspeli smo da se odmorimo i uradimo ono što smo želeli. Dioni nije imao nikakav problem, odmorio je isto kao i par igrača u prethodnom meču. Svi ostali su zdravi stopostotno", rekao je Stanković, koji nije želeo da otkriva detalje iz sutrašnje postave.

Zbog čega Pavkov nije doputovao sa ekipom?

"Kad vi pogledate, ne znam da li primetite onog ko nije pošao sa nama, u odnosu na one koji su ovde. Trenirao je sedam-osam dana, bio je pod temperaturom, kao i Babić, jer je imao stomačni virus".

Da li ste spremali penale?

"Sve smo spremali, za 90, 120 minuta, penale…. Oni su jedna lepa lutrija, tu odlučuju hladna glava i veliko srce", poručio je Stanković.



tagovi

kvalifikacije za Ligu šampionaFK Crvena zvezdaŠerif

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara