Foto: Starsport
Foto: Starsport

Stankovićeva lekcija igračima: Budite gospoda i kada slavimo, zaveži usta

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.05.21. | 10:11

Strateg Zvezde podsetio fudbalere na veličinu dresa koji nose

Uzavrele strasti, po već ustaljenom običaju začinile su duel večitih rivala, a napetost koja je tinjala tokom 120 minuta bespoštedne borbe kulminirala je tokom serije jedanaesteraca i kasnijeg slavlja crveno-belih. Čarke u režiji Krstovića i Stojkovića podigle su napetost na vrhunac tokom penal ruleta, a Borjanova druga odbrana udarca sa bele tačke označila je početak slavlja domaćina tokom kojeg su pjedini akteri prešli granicu fer-pleja. Osvojena dupla kruna nakon 14 godina bila je povod igračima Crvene zvezde da se opuste, pojedini možda i preko granice pristojnosti, a da slavlje crveno-belih ne dobije epitet neukusnog potrudio se Dejan Stanković.

Strateg šampiona Srbije i osvajača Kupa, nakon inicijalne proslave, a pre dodele medalja, okupio je svoje izabranike nedaleko od gola bližeg severnoj tribini i tu im "održao lekciju", reči koje u Ljutice Bogdana treneri govore igračima od pionirskih dana ipak su morale da budu ponovljene sinoć.

Izabrane vesti

"Molim vas, budite gospoda i kad slavimo. Zaveži usta, primi medalju, pusti muziku unutra. Tišina. Okej? Ljudi smo", rekao je Stanković neposredno pre krunisanja crveno-belih.



tagovi

Dejan Stanković

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara