Foto: Star Sport
Foto: Star Sport

Zvanično: Stojković pozitivan na Covid-19

Vreme čitanja: 2min | pon. 02.11.20. | 14:41

Golman Partizana dobio rezultate testa

Nema previše dobrih vesti za navijače Partizana ovih dana, a na sve to se nadovezuje i informacija da se Vladimir Stojković nalazi u izolaciji. Ima temperaturu, oseća slabost, testirao se na virus korona i sada je dobio pozitivan rezultat.

Izabrane vesti

"FK Partizan zvanično objavljuje da je kapiten crno-belih pozitivan na Covid-19. Stojković se nalazi u izolaciji, a medicinska služba FK Partizan će kao i do sada preuzeti sve potrebne mere", ističu crno-beli.

Ono što je sigurno - neće igrati protiv Spartaka u Subotici koje je na programu 7. novembra.

Golman Partizana je ovog jutra odradio test na koronu zbog temperature koja se javila u subotu, neposredno pre utakmice Parnog valjka protiv Mačve. Tako je Stojković ostao van protokola, a na golu Partizana se našao Nemanja Stevanović. On će očigledno na duži period biti prva opcija za crno-bele dok se Stojković ne oporavi.

Stojković oseća sve simptome virusa – slabost, temperaturu koja traje već tri dana, nedostatak apetita i nalazi se u kućnoj izolaciji.

"Upravo sam završio testiranje i idem u izolaciju, gde ću sačekati rezultat testa. Osećam se kao da me boli svaka kost i mišić u telu, tu je još uvek i povišena temperatura. Neverovatno kako se sve brzo desilo, testirani smo dva dana pred meč sa Mačvom i bio sam negativan kao i ostatak tima i odjednom, na sam dan utakmice, zapravo gotovo pred početak, počinjem da se osećam čudno, blaga neprijatnost... Mislim u sebi, ma nije ništa, proći će i hteo sam da branim. Ali u autobusu, kada smo krenuli ka stadionu, počinje da 'pritiska' i kažem doktoru da ipak proverimo. Ispostavilo se da imam povišenu temperaturu i odmah sam zbrinut", rekao je ranije Stojković za Telegraf.


tagovi

Vladimir Stojković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara