(©Starsport)
(©Starsport)

Štoper Flore kojem je pozlilo u Beogradu: Najednom me je presekao oštar bol u grudima

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.10.21. | 13:54

Markus Sepik mora da odmara do daljeg, tako da će da propusti meč protiv Tameke (nedelja, 18.00) u okviru 26. kola estonskog šampionata

Jezivo je izgledala scena u četvrtak na stadionu Partizana, kada je fudbaler Flore Markus Sepik tokom meča sa Partizanom samo legao na teren, držeći se za grudi. Svima je pred očima bio onaj događaj sa prošlog Evropskog prvenstva, kada se tako srušio Kristijan Eriksen. Srećom, za razliku od Danca, Estonac ipak nije doživeo srčani udar.

Prebačen je u bolnicu, gde su mu lekari posle pregleda dozvolili da se vrati sa ekipom u Talin. Tamo je povrgnut dodatnim pregledima, niko nije mogao da mu kaže šta se tačno desilo, ali su otklonili sumnju na infarkt.

Izabrane vesti

18.00: (1,12) Flora (8,50) Tameka (13,0)

Čak je i 20-godišnji defanzivac priznao da se oseća dobro, kao da se ništa nije desilo.

Tokom utakmice nisam osećao ništa loše. Sve je bilo jako dobro, a onda me je najednom presekao oštar, jak bol u grudima. Nije mi bilo jasno šta se dešava. Onda, dok sam ležao, postalo mi je muka. Ne znam zašto mi se to desilo, verovatno neću ni saznati. Već uveče mi je bilo veoma dobro u bolnici, nisam osećao ništa, kao da je sve najnormalnije“, rekao je Sepik za estonske medije.

Flora će bez njega morati da savlada Tameku, sa kojom u nedelju od 18 časova igra meč 26. kola estonskog šampionata. Posle kiksa u prošlom kolu i remija sa Tulevikom (2:2) sve je izvesnije da će zeleno-beli da ostanu bez titule.

-------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------

Nikada estonski klub nije bio u situaciji da igra u grupnoj fazi evropskog takmičenja, odnosno da mora da igra mečeve na svaka tri dana. Flora nema dovoljno dugačku klupu, iz meča u meč je sve lošija.

Fenjeraš Tameka će probati da iskoristi to, odnosno da prekine seriju od sedam uzastopnih poraza. Flora nema luksuz da dozvoli sebi tako nešto, Levadija ima 11 poena prednosti, doduše uz dva odigrana meča više.

ESTONIJA 1 – 26. KOLO

Subota

Paide – Narva 4:0 (2:0)

Kalju – Legion 2:2 (0:2)

Nedelja

14.00: (2,40) Kuresare (3,60) Tulevik (2,50)

18.00: (1,12) Flora (8,50) Tameka (13,0)

Odloženo:

Levadija - Parnu

***Kvote su podložne promenama



tagovi

FloraEstonija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara