Tiranin Hajnce dobio otkaz u Atlanti: Igračima uskraćivao vodu i slobodne dane

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.07.21. | 19:56

Argentinac odleteo sa klupe posle 13 utakmica

Gabrijelu Hajnceu se teror na treninzima nije isplatio. Igrači su se okrenuli protiv Argentinca, nastupio je tihi bojkot, koji je doveo do sunovrata Atlante na polju rezultata. Sve je rezultirao otkazom mladom treneru.

Čelni ljudi Atlante su uručili otkaz Argentincu posle samo 13 utakmica. Možda bi rukovodstvo i progutalo slabe rezultate da se Gabrijel Hajnce nije ponašao kao tiranin. Nehumano je mladi trener postupao prema igračima i to ga je “izbacilo iz sedla”.

Izabrane vesti

Gabrijel Hajnce i njegovi saradnici nisu marili za zdravlje fudbalera. Ograničavali su im unos vode na treninzima, što je prouzrokovalo iscrpljenost kod igrača Atlante, a u nekim situacijama je morala da reaguje i klupska lekarska služba.

Argentinski stručnjak je uskraćivao igračima slobodne dane, a takođe su bili primorani da se svaki put pojave u trening centru kada ih pozove, javljaju američki mediji. Zakačio se Gabrijel Hajnce i sa prvom zvezdom tima Jozefom Martinezom... Previše grehova temperamentnog Argentinca za kratko vreme u Americi. S obzirom na sve, klupsko rukovodstvo je poprilično kasno reagovalo.

Jedno je sigurno – fudbalerima Atlanta Junajteda već je svanulo.



tagovi

Gabrijel HajnceAtlanta junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara