Šta dočekaše Son i Kejn (©Reuters)
Šta dočekaše Son i Kejn (©Reuters)

Totenhemova sramota: Koštaju 150.000.000, misle da su predobri, a dobije ih tim na nivou petoligaša

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.11.21. | 10:07

“Neki ne bi smeli opet da obuku ovaj dres“, kaže Džejmi O’Hara i prst krivice upire ka Deleu Aliju, Tangiju Ndombeleu, Metu Doertiju i Davinsonu Sančezu

Peti u prvoj ligi Slovenije. Jedna pobeda u 11 utakmica. Nijedan bod u istoriji kluba ako računamo evropska takmičenja. Pa ipak, Mura je ubila džina! Džaba Antonio Konteu i što su mu u startnih 11 igrali i asovi kakvi su Hari Kejn i Tangi Ndombele, zatim momci kojima se predviđalo da budu nove planeterne zvezde tipa Dele Ali i Rajan Sesenjon, a i imena Brajana Hila i Davinsona Sančeza nagoveštavala su laganu utakmicu u Mariboru... Na kraju, Konte je morao na teren da šalje tešku artiljeriju u likovima Hjong Min Sona, Emila Hejbjerga i Lukasa Moure da spasava stvar. Nije vredelo, Totenhem se obrukao i izgubio sa 1:2.

21.00: (1,70) Vest Bromvič Albion (3,70) Notingem Forest (5,20)

Izabrane vesti

Antonio Konte je posle meča priznao da tek sada, tri nedelje nakon dolaska na klupu Pevaca, shvata koliko se problema nagomilalo u Londonu. I mada krivica za to najmanje leži na Italijanu, slaba je to uteha za posramljene navijače. Nekadašnji vezista Totenhema Džejmi O’Hara oslikava kakvo je raspoloženje među njima.

Sramna partija. Šokantna na svakom nivou. Sama činjenica da je Totenhem morao da uvodi Sona, Mouru, Hejbjerga... To je ponižavajuće. Mura je slovenačka ekipa. Naši petoligaši bi mogli da igraju sa njima. Sramota“, grmeo je O’Hara.

Onda i poimence...

Doerti, Ndombele, Dele Ali i Davinson Sančez su bili apsolutno šokantni. Trebalo bi da ih je stid posle ovakve utakmice. Neki od njih ne bi smeli da ponovo obuku dres Totenhemna. Ovo je utakmica Lige konferencije, moraš da pobediš da prođeš, moraš da impresioniraš novog trenera Antonija Kontea... A oni se šetaju kao u parku, kao da su previše dobri za ovu utakmicu. Apsolutna sramota“.

Retko se bivši igrači ovako obruše na naslednike, ali O’Hara je bio vidno besan.

Sklonite ih. Sklonite ih sa platnog spiska, ne želimo ih ovde. Patetični su. Nisu dovoljno dobri, nisu dovoljno spremni i nemaju želju da nose Totenhemov dres. Ndombelea smo platii 60.000.000 funti. Davinsona Sančeza 40.000.000, Sesenjona 30.000.000, Doertija 15.000.000. Govorimo o igračima skupljim od 100.000.000 i tako da odigraju protiv Mure? Konte mora nešto da uradi i to brzo. Koliko su trenera već oterali? Poketina, Murinja, Nuna Espirita Santa? Mislim da Konte to neće trpeti. Izbaci ih iz kluba, šalji ih na pozajmice, štagod, jednostavno nisu dovoljno dobri“.


tagovi

NK MuraDžejmi OHaraTangi NdombeleDele AliMet DoertiDavinson Sančez

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara