TRANSFERI (9. januar)

Vreme čitanja: 15min | čet. 09.01.20. | 23:30

Pratite sa nama sva dešavanja sa zimske fudbalske pijace...

 NAJVAŽNIJE VESTI DANA 

- Rajan Babel u Ajaksu! Opširnije OVDE
- Žedson Fernandeš ide u Vest Hem. Opširnije OVDE.
- Milan hoće Politana iz Intera. Opširnije OVDE.
- Barsa poslala ponudu za Mateusa Fernandesa. Opširnije OVDE.
- Liverpul prodao Alana za 3.000.000 Opširnije OVDE.
- Rajković ide u Peruđu. Opširnije OVDE.
- Hetafe hoće Šaponjića. Opširnije OVDE.
- Milan se rešio Borinija. Opširnije OVDE.

Izabrane vesti


Poštovani čitaoci, to je bilo sve za danas. Redakcija MOZZART Sporta vam želi laku noć.

23.11 - Pojedini francuski mediji javljaju da su Inter i Čelsi kontaktirali agente Drisa Mertensa sa namerom da mu ponude ugovor od leta. Isksunom Belgijancu u junu ističe ugovor s Napolijem, novi nije dogovorio pa bi selidba bila logičan sled stvari.

22.55 - Napadač Atalante Musa Berou u ponedeljak stiže u Bolonju na lekarske preglede i realizaciju transfera vrednog oko 20.000.000 evra.

22.41ODBIJENO: Inter je odbacio ponudu Vest Hema za Gabigola. Čekićari su ponudili pozajmicu na 18 meseci uz mogućnost otkupa za 20.000.000 evra, ali se Neroazurima to ne sviđa. Interisti bi da odmah prodaju Brazilca kako bi obezbedili novac za kupovinu veziste. 

22.30 - Kristal Palas će sutra definitivno ozvaničiti dolazak Turčina Dženka Tosuna na pozajmicu iz Evertona. 

22.13 - Rikardo Kvarežma (36) nalazi se pred odlaskom iz Turske. Napadač Kasimpaše ima ponude iz Argentine od Boke i Rivera pa bi vrlo lako na proleće mogao da oseti čari najluđeg derbija na svetu.

21.58 - Evo i informacije koju smo vam obećali: Zvezda želi Romino dete. Opširnije OVDE

21.49 - Nećemo videti ovo svakoga dana, ali upravo je novinar Gardijana Džejkob Štejnberg na Tviteru demantovao informaciju pouzdanog Skaj Sportsa da Dejvid Mojes vraća Maruana Fealinija iz Kine u Premijer ligu. Zanimljivo...

21.43 - ZVANIČNO: Napadač iz Gambije Nuha Marong (26) prešao je iz Rasinga u Granadu za 50.000 evra.

21.29 - Ostanite obavezno uz nas, uskoro stiže vest iz Crvene zvezde koja, prema navodima iz Italije, pokušava da dovede pojačanje iz Rome.

21.15ZVANIČNO: Empoli je pozajmio na šest meseci napadača Napolija Amata Ćićiretija.

21.12 - Slovenac Jasmin Kurtić stigao je večeras u Parmu na lekarske preglede posle kojih će kompltirati transfer od 3.500.000 evra.

21.06 ODBIJENO: Sasuolo je odbacio inicijalne ponude Milana i Benfike za napadača Đanluku Skamaku. Zeleno-crni pristaju da prodaju igrača, ali za obeštećenje od oko 25.000.000 evra. 

20.55 - Fajenord želi da dovede Aleksandra Kokorina. Opširnije OVDE

20.41 - Pepe Reina je spreman za Aston Vilu. Milan je dogovorio detalje saradnje sa veteranom Emilijanom Vivijanom (34) koji je slobodan agent što će Špancu omogućiti selidbu na Ostrvo.

20.30 - Vezista Rikardo Saponara (28) prekinuće pozajmicu u Đenovi (iz Fjorentine) i preseliti se u redove Lećea do kraja sezone.

20.23 - Agent Ešlija Janga (34) sutra stiže u Italiju kako bi pregovarao sa Interom nakon što je njegov klijent odbio novi ugovor na Old Trafrodu. Na stolu je ugovor na godinu i po dana ukoliko Mančester Junajted pristane da ga pusti šest meseci pre isteka ugovora.

20.15 - Vest Hem vraća Maruana Felainija iz Kine. Opširnije OVDE

20.00 - Nakon informacije o ozbiljnoj povredi Harija Kejna, Totenhem se bacio u akciju dovođenja Kšištofa Pjonteka iz Milana za 35.000.000 evra. To je informacija iz Italije dok Englezi za sada ništa ne objavljuju. 

19.55 - Njukasl i Ademola Lukman. Opširnije OVDE

19.50 - ZVANIČNO: Krilni napadač Herte Moris Čović (21) preselio se na pozajmicu u italijanski Askoli do kraja sezone.

19.33 - Hamburger SV bi trebalo tokom sutrašnjeg dana da dovede prvo zimsko pojačanje u pohodu na Bundesligu. Radi se o ofanzivnom fudbaleru Kelna Luisu Šaubu (25), Austrijancu koji stiže na pozajmicu do kraja sezone uz opciju otkupa za 5.000.000 evra.

19.26 - Britanski Telegraf piše da je Real spreman da proda Gereta Bejla, mada su u Madridu svesni da bi taj posao mogao da se razvuče jer neće biti lako pronaći mu kupca. 

19.18 - Iako čekamo potvrdu iz nekog pouzdanog izvora mnogi tviter profili bliski Njukaslu objavili su da vezista Lajpciga Ademola Lukman do kraja nedelje stiže na lekarske preglede. Svrake će ga najpre pozajmiti, uz opciju otkupa na kraju sezone.

19.12 - ODBIJENO: Milan je odbacio predlog da uzme na pozajmicu iskusnog Džeroma Boatenga. Razlog: njegova ogromna plata u Minhenu od čak 5.500.000 evra po sezoni uz dodatne bonuse vezane za broj nastupa.

18.58 - Izgleda da je Bajern iz Minhena definitvno odustao od dovođenja Bendžamina Henrihsa što će otvoriti put Lajpcigu ka angažovanju desnog beka Monaka. 

18.52 - Lion nema nameru da su nadmeće s engleskim klubovima oko dovođenja Kšištofa Pjonteka iz Milana. U francuskom klubu smatraju da nisu u mogućnosti finansijski da se nose s Englezima pa se okreću jeftinijim varijantama - Toko Ekambiju (Viljareal) ili Hvang He Čanu (Red Bul Salcburg). 

18.45 - Roma može da zaboravi na Dušana Vlahovića ove zime.
"Dušan je fudbaler Fjorentine i ostaje u Violi. Mnogo je zainteresovanih klubova, ali sigurno nećemo menjati sredinu u januaru. Uskoro ćemo verovatno pregovarati i o novom ugovoru", izjavio je menadžer Darko Ristić za sajt siamolaroma.it.

18.35 - Nakon potvrđenog dolaska Kutronea, Fjorentina nastavlja sa raščišćavanjem igračkog kadra, a sledeća dva odlaska biće prodaja Brazilca Pedra Gremiju za 11.000.000 evra plus 2.000.000 kroz bonuse, kao i veziste Jakoba Rasmusena koji prelazi u nemački Ercgebirge Aue.

18.24 - Espanjol ne želi da se zaustavi. Posle Raula de Tomasa naredna meta ovog kluba je Kristijan Teljo iz Betisa, mada će biti jako teško dovesti ga jer je igrač jednim delom u vlasništvu i gradskog rivala Barselone...

18.10 - Hesus Valjeho se vraća sa pozajmice u Vulverhemptonu, ali se neće dugo zadržati u Realu. Leganes je već ponudio Madriđanima da ga pozajmi do kraja sezone, a za njega se zanimaju i Granada i Ajntraht iz Frankfurta.

18.04ZVANIČNO: Kardif je otpustio napadača Gerija Medajna (29) koji je slobodan u izboru nove sredine.

18.00 - Kalčomerkato javlja da je Napoli konačno kupio Stanislava Lobotku (25) iz Selte. Napolitanci će platiti 20.000.000 evra za Slovaka plus 5.000.000 kroz bonuse, a ostalo je još samo da se utvrdi dinamika isplate. 

17.55ZVANIČNOJoš jedno pojačanje u Barnsliju iz Austrije. Radi se o mladom desnom beku Kilijanu Ludevigu (19), Nemcu koji stiže iz RB Salcburga na šestomesečnu pozajmicu na insistiranje novog trenera Šturebera koji je stigao iz Volfzbergera prošlog meseca.

17.50 - Italjanski Skaj javlja da Barselona i Juventus pregovaraju oko razmene fudbalera po kojoj će Brazilac Mateus Pereira (21) preći u Kataloniju, a u suprotnom smeru se preseliti napadač Alehandro Markeš (19).

To je dve od Aleksandra Gligorića u prvom smeni, sa vama do kraja dana Milan Zdravković

17.40 - Votford i belgijski štoper Kristijan Kabasele su na dobrom putu da dogovore produžetak ugovora koji ističe za godinu i po dana. 

17.32 - Borusija Dortmund je zainteresovana za 16-godišnjeg engleskog vezistu Džada Belingema koji ima ugovor sa Birmingemom do 2021. godine. Posle sjajnog iskustva sa Džejdonom Sančom, ne čudimo im se što love talente po Ostrvu... 

17.23 - Novi rat Juventusa i Intera je na pomolu. Juve je ispred nosa ljutom rivalu oteo Dejana Kuluševskog kojeg su Nerazuri lovili nedeljama, a sada se dva velikana bore za potpis talentovanog veziste Sandra Tonalija iz Breše. Opširnije OVDE

17.16 - Napadač Nikola Gajić koji ima jedan meč i za mladu reprezentaciju Srbije, nalazi se na probi u slovačkim Košicama. 

17.10 - ZVANIČNO: Džesi Sekidika, nekadašnje krilo kruševačkog Napretka je novi fudbaler slavnog Galatasaraja! Opširnije OVDE.  

17.02 - GOTOVO! Slovački vezista Ondžej Duda se seli iz Herte u Norič na pozajmicu do kraja sezone. Jirgen Klinsman mu je saopštio da ne računa na njega do kraja sezone i Slovak je prihvatio ponudu Kanarinaca. 

16.56 - Srpski defanzivac Aleksa Vidić je slobodan igrač pošto je danas raskinuo ugovor sa beloruskim Minskom. 

16.52 - Poznati agent Džonatan Barnet je demantovao mogućnost da njegov najvredniji klijent Geret Bejl ove zime napusti Real Madrid uprkos interesovanju američkih MLS klubova. 

16.46 - ZVANIČNO: Švajcarski štoper Jasper van der Verf je produžio ugovor sa Red Bul Salscburgom do 2023. godine i odmah je pozajmljen Bazelu. 

16.40 - GOTOVO! Urugvajski vezista Sebastijan Kristoforo se seli iz Fiorentine na pozajmicu u Hetafe do kraja sezone. I prošlu sezonu je proveo na pozajmici u klubu iz madridskog predgrađa... 

16.32 - Srpski vezista Ljubomir Fejsa je odbio ponudu tešku 600.000 evra po sezoni i traži 1.000.000 evra godišnje. Opširnije OVDE

16.25 - ZVANIČNO: Još jedna zanimljiva vest za navijače Crvene zvezde. Vezista Luis Garido zbog kojeg su nekada na Marakani terali Luku Milivojevića, potpisao je za španskog trećeligaša. Opširnije OVDE

16.17 - Borusija Dortmund će se boriti da zadrži sjajnog beka Hakimija kojem na leto ističe pozajmica iz Real Madrid, a želi ga i Bajern. Ipak, ako ne uspe da otkupi Hakimija, Borusija ima spreman plan B. Meta je talentovani bek Noriča koji bi mogao da stigne u paketu sa budućim trenerom. Opširnije OVDE

16.10 - GOTOVO! Patrik Kutrone iz Vulverhemptona prelazi u Fiorentinu! Uskoro opširnije sa detaljima transfera... 

16.08 - Iskusni napadač Kajl Laferti je doputovao u Sanderlend na pregovore sa istoimenim  trećeligašem. Reprezentativac Severne Irske je prethodnu polusezonu proveo u norveškom Sarpsborgu, a prethodno je igrao za Harts, Birmingem, Rize, Norič, Palermo, Sion, Glzagov Rendžerse, Barnli... 

15.57 - Bordo je otvoren za prodaju nigerijskog desnog beka Jusufa Sabalija za kojeg se interesuju Kristal Palas, Sautempton Brajton i Fulam. Žirondinci traže 15.000.000 evra za Sabalija.  

15.50 - ZVANIČNO: Maldi beloruski vezista Ilja Škurin (20) je prešao iz Dinamo Bresta u CSKA iz Moskve za 500.000 evra. 

15.42 - Antalijin trener Tumer Tuna je potvrdio da njegov klub želi Duška Tošića kojeg je trenirao u Bešiktašu, da pregovori traju, ali da još ništa nije dogovoreno. Tošić ima još godinu dana ugovora u Kini. 

15.36 - Evo jedne zanimljive vesti za navijače Crvene zvezde: Selta iz Viga želi Gelora Kangu! Opširnije OVDE

15.29 - Neko nas je u komentarima zamolio da čestitamo 120. rođendan Laciju. Pa evo, čestitamo! Uz jednu prigodnu fotku. Prepoznajete li ove tipove na slici ispod? Nisu bili loši igrači... 

15.27 - Eldor Šomurodov bi uskoro mogao da postane najskuplji uzbeskistanski fudbaler svih vremena. Šalke je za napadača Rostova ponudio 10.000.000 evra plus još 5.000.000 kroz bonuse. Čeka se odgovor Rostova... 

15.21 - Čelsiju je preko agenata ponuđen Toma Lemar kojeg Atletiko pokušava da se reši na sve načine. Ponuda Čelsiju gasi: 6.000.000 evra za pozajmicu plus 60.000.000 evra za otkup ugovora. Nadamo se da u Čelsiju nisi sišli s uma da ovo prihvate... 

15.10 - BLIZU: Jutros smo piali o želji Bordoa da dovede Remsovog napadača Remija Udana. Transfer je jako blizu, a evo i detalja: Pozajmica  s pravom otkupa za 10.000.000 evra. 

15.01 - Nije samo Benfike. Roma i Torino takođe žele Sasuolovog maldog našadača Đanluku Skamaku koji igra u Askoliju na pozajmici. A ne sumnjamo da će mu Mino Rajola svojim kontaktima još više dići cenu i napraviti licitaciju... 

14.53 - Đenova želi brazilskog beka Giljermea Aranu koji je letos stigao u Atalantu na pozajmicu iz Sevilje, ali se nije snašao i klub iz Bergama se nada prekidu pozajmice koja traje do leta. 

14.47 - POTVRDA! Vest Hemov trener Dejvid Mojes je potvrdio da Žedson Fernandeš stiže iz Benfike. I da je Portugalac samo jedno u nizu Vest Hemovih pojačanja ove zime. 

14.40 - Vulverhempton i Brajton su se priključili gomili klubova koji su zainteresovani za brazilskog napadača Mateusa Kunju iz RB lajpciga. Nemci su istakli cenu od 20.000.000 evra za napadača koji nije standardan. 

14.31 - ZVANIČNO: Švedski napadač Isak Telin je otišao iz Anderlehta u Malme na poazjmicu do kraja godine. Počela je čistka u Briselu... 

14.22 - ZVANIČNO! Očigledno da ključa na Old Traford u zbog Ešlija Janga jer je klub hitno okončao pozajmicu mladog levog beka Kamerona Bortvika Džeksona iz Tranmera. On bi trebalo da popuni rupu na levom boku ako Jang ode u Inter. Solskjer na toj poziciji ima još Luka Šoa i Brendona Vilijamsa

14.15 - Arsenalov mladi napadač Emil Smit Rou se vratio sa pozajmice iz RB Lajpciga i uskoro se seli na pozajmicu u Hadersild. 

14.08 - GOTOVO! Milan se rešio Fabija Borinija! Uskoro opširnije... 

14.00 - CRVENA ZVEZDA: APOEL ipak nije blizu dovođenja Zvezdinog levog beka Žandera. Prva meta kiaprskog šampiona za upraženjenu poziciju levog beka je Rumun Kristijan Ganea iz Atletika Bilbaa koji je dobio zeleno svetlo da napusti Baskiju. 

13.53 - Haos oko Ešlija Janga! Igrač ne želi da ostane u Junajtedu, ne želi novi ugovor i ne želi ni da trenira! Hoće samo u Inter. Opširnije OVDE

13.45 - GOTOVO! Izgleda da je Vest Hem pobedio u trci za Žedsona Fernandeša! Opširnije OVDE

13.37 - Srpski vezista Nikola Ninković se nije pojavio na početku Askolijevih priprema za drugi deo sezone i samo je podgrejao glasine da će uskoro promeniti klub. Žele ga Bari, Herta i Al Vasl. 

13.29 - ZVANIČNO: Belgijski napadač Reno Emon je prešao iz Standarda u Nant za 4.000.000 evra i potpisao ugovor do 2024. godine. 

13.20 - GOTOVO! Rajan Babel opet u Ajaksu! Opšrinije OVDE

13.12 - Nova šansa za Ivana Šaponjića koji nema budućnost u Atletiku. Srpski napadač je nedavno odbio ponude drugoligaša Saragose i Fuenlabrade, a sada se za njega interesuje i gradski rival iz Primere. Opširnije OVDE

13.05 - PROPALO! Mančester Junajted je odustao od Kristijana Eriksena! Interu je otvoren autoput za dovođenje Danca. Opširnije OVDE

12.58 - Brazilski mediji javljaju da je Flamengo dostavio Fiorentini zvaničnu ponudu za napadača Pedra koji je letos došao u Firencu kao veliko pojačanje iz Fluminensea, ali je razočarao i Viola želi da ga se reši. Nije poznato šta je konkretno ponudio prvak Južne Amerike, ali se zna da Fiorentina traži 11.000.000 evra za momka koji i dalje spada među najveće talente brazilskog fudbala. 

12.50 - Pošto nema odgovora od Kšištofa Pjonteka, Njukasl se usmerio na novu napadačku metu. Svrake žele Emanuela Denisa iz Briža, čak su poslale i zvaničnu ponudu, ali nije otkriveno koliko novca nude za Nigerijca. 

12.41 - Lil je otvoren za prodaju veziste Bubakarija Sumarea za kojeg je Vulverhempton prošlog leta ponudio 40.000.000 evra, a ta ponuda i dalje stoji na stolu. Zainteresovani su i Totenhem, Atletiko Madrid, Arsenal, Mančester Junajted i Čelsi. Međutim, samo su Vulvsi dostavili konkretnu ponudu. 

12.33 - ODBIJENO! Najnovija vest glasi da je Ešli Jang odbio ponudu Mančester Junajteda za novi ugovor i da želi u Inter. Nada se da će mu klub izaći u susret i da će ga ove zime pustiti u Inter sa kojim se dogovorio. 

12.25 - Bajer Leverkuzen je zainteresovan za nemačkog golmana Stefana Ortegu kojem na kraju sezone ističe ugovor sa Arminijom iz Bilefelda. 

12.17 - Iako je Roma očekivala da se RB Lajpcig ove zime izjasni oko Patrika Šika, nemački klub će čekati do leta i 15. juna kada ističe rok za otkup ugovora. Unapred dogovorena cena je 29.000.000 evra. Nemci još vagaju da li vredi dati tolike pare za Čeha koji je dao četiri gola na osam utakmica.

12.10 - Mladi vezista Agustin Almendra (19) je najveći talenat Boke Juniors u ovom trenutku, letos se pominjao kao velika želja Rome, a a sada bi mogao da završi u Severnoj Americi. Novi MLS ligaš Inter Majami, čiji jedan od vlasnika je Dejvid Bekam, ponudio je Boki 10.000.000 dolara za 70 odsto prava na Almendru. To znači da bi Boki pripalo i 30 odsto od narednog transfera. 

12.00 - Napoli nudi novi ugovor brazilskom vezistu Alanu. Povećanje plate na 4.000.000 evra po sezoni plus bonusi do leta 2024. godine. Čeka se odgovor Brazilca kojem je pre godinu dana propao transfer u PSŽ, a jesenas je bio jedan od najglasnijih u pobuni svlačionice protiv gazde De Laurentisa

11.56 - Borusija Dortmund je stala u red klubova koji žele 19-godišnjeg beka Maksa Aronsa iz Noriča. 

11.49 - PROPALO! Ništa od dolaska Leroja Sanea u Bajern ove zime. Sportski direktor Hasan Salihamidžić je isključio tu opciju iako se spekulisalo da bi Bajern već sada mogao da kupi povređenog Nemca iz Mančester Sitija i da ga oporavlja pod svojim nadzorom. Na leto će priča opet biti aktuelna. Sane želi u Bajern, Bajern želi Sanea, još da se složi Siti. 

11.41 - "Ako me budu želeli, bio bih srećan da ostanem. Lepo mi je oivde, ali još nismo razgovarali o otkupu ugovora. Razgovaraćemo u maju kada se sezona završi", rekao je Mauro Ikardi o daljem statusu u Pari Sen Žermenu za koji igra kao pozajmljen fudbaler Intera. 

11.35 - ZVANIČNO: Jedan zanimljiv transfer i na severu Evrope. Švedski vezista crnogorskog porekla Dino Islamović je prešao iz Estersunda u Rozenborg za 475.000 evra. 

11.32 - Srpska pijaca: Bogosavac napušta Čukarički, Šimura se vratio u Spartak, Napredak doveo Mijića... Opširnije OVDE

11.27 - Čelsi i dalje razmišlja o povratu štopera/beka Nejtana Akea iz Bornmuta za kojeg ima povratnu klauzulu od 40.000.000 evra. Ali Plavci će otkupiti Akea jedino u slučaju da Andreas Kristensen napusti klub. Za Danca se interesuje Milan. 

11.20 - PREOKRET! Mančester Junajted je ponudio Ešliju Jangu novi ugovor na još godinu i po dana koji bi ga na Old Trafordu zadržao do leta 2021. godine. Isto ono što mu nudi Inter. Sada je sve na igraču... Već se dogovorio sa Interom, na leto može u Milano kao slobodan igrač. Ili će da produži ugovor sa Crvenim đavolima. 

11.13 - Benfika je prodala De Tomasa u Espanjol, izvukla uloženi novac i već krenula po drugog napadača. Lisabonski velikan je počeo pregovore sa Sasuolom oko dovođenja mladog italijanskog napadača Đanluke Skamake (21) koji trenutno blista na pozajmici u Sasuolu. Inače, klijent je Mina Rajole. Šuška se da bi transfer mogao da iznosi oko 25.000.000 evra. 

11.05 - GOTOVO! Srpski štoper Slobodan Rajković potpisuje za Peruđu! Opširnije OVDE

10.58 - Počeli su lekarski pregledi Dijega Demea uoči transfera iz Lajpciga u Napoli. Juče smo pisali o tom transferu teškom 10.000.000 evra plus bonusi. Opširnije OVDE

10.52 - Pisali smo već juče da je mladi francuski štoper Žan Kler Todibo iz Barselone nadomak prelaska u Šalke iako ga je zvao i Milan. Sada Bild otkriva još detalja. Izgleda da je Milan sam odustao jer se Barsa predomislila oko opcije za kupovinu. Rosoneri su želeli pozajmicu s pravom otkupa, Barsa je insistirala na "suvoj" pozajmici. Tako su u igri ostali samo klubovi koji žele da pozajme Todiboa bez prava otkupa ugovora: Šalke, Monako i Nica. Nemci su izašli kao pobednici u toj trci... 

10.45 - Argentinski vezista Roberto Pereira je za medije u domovini rekao da želi da napusti Votford na kraju sezone, ali da ne namerava da se vrati u River Plejt. 

10.39 - Kilijan Mbape je zabrinuo navijače Pari Sen Žermena. Francuz je izjavio u tamošnjim medijima da ne želi priče o novom ugovoru već da je koncentrisan na teren do kraja sezone. Mnogi misle da je ovo uvod u odbijanje novog ugovora i najava transfera u Real Madrid ili neki drugi klub. 

10.35 - ZVANIČNO: Raul de Tomas je i službeno potvrđen kao najskuplje pojačanje u istoriji Espanjola. Opširnije  o transferu ste mogli da čitate OVDE

10.28 - Ostrvski tabloidi i ne baš pouzdani španski mediji poput Desmarkea pišu da su Arsenal, Mančester Junajted i Totenhem zainteresovani za francuskog štopera Samuela Umtitiija iz Barselone, kao i da Katalonci jedva čekaju da ga prodaju. Videćemo... Čeka se potvrda nekih ozbiljnijih medija, ali ne bi bilo baš iznenađenje da Barsa proda Francuza. 

10.23 - ZVANIČNO: Brazilski vezista Alan Rodrigez de Souza je prešao iz iz Liverpula u Atletiko Mineiro za 3.000.000 evra. Opširnije OVDE

10.18 - Iako je nezadovoljan statusom u ekipi i kod trenera Gizdola, francuski napadač Entoni Modest je izjavio da neće napustiti Keln ove zime uprkos ponudama koje ima. 

10.12 - BLIZU! Barselona je poslala zvaničnu ponudu za brazilskog vezistu Mateusa Fernandesa iz Palmeirasa. Problem je što treći klub drži 25 odsto prava na ugovor Brazilca. Opširnije OVDE

10.06 - Bordo želi da dovede krilnog napadača Remija Udana iz Remsa. 

10.02 - CRVENA ZVEZDA: Krilni napadač MIlan Jevtović je jutros doputovao na Kipar gde bi u toku dana trebalo da potpiše za APOEL. Kako je MOZZART Sport juče ekskluzivno otkrio, Jevtović ide na pozajmicu do kraja sezone, a APOEL ima pravo da ga na leto otkupi za 400.000 evra. 

09.58 - Komplikuju se stvari oko prelaska Ešlija Janga u Inter. Iako Solskjer ne računa ozbiljno na njega, Mančester Junajted želi da ga zadrži do leta kada mu ističe ugovor i kada će kao slobodan igrač napustiti klub. Inter se i dalje nada zelenom svetlu Crvenih đavola za transfer ove zime. 

09.52 - Rat na Ostrvu za portugalskog veztistu Žedsona Fernandeša iz Benfike! Prvo je Mančester Junajted pokazao interesovanje, potom je izašao Vest Hem sa ponudom za pozajmicu na 18 meseci uz opciju otkupa ugovora za 45.000.000 evra. Na to se nadovezala Čelsijeva ponuda teška čak 55.000.000 evra. Ali takođe kroz 18-mesečnu pozajmicu sa opcijom otkupa za pomenutu sumu ako Fernandeš u tom periodu odigra više od 50 odsto mečeva. Sada je Vest Hem spremio drugu ponudu čija visina još nije poznata ostrvskim medijima, ali se spekuliše da je ponuda jača od Čelsijeve. Imamo veliki transfer na vidiku... 

09.45 - Krećemo iz Italije. Milan želi Interovog ofanzivca Matea Politana. Opširnije OVDE

Dobro jutro poštovani čitaoci portala MOZZART Sport i dobro došli u novi dnevni blog posvećen zimskom prelaznom roku. Sa vama u prvoj smeni je Aleksandar Gligorić. Pre nego što startujemo OVDE se podsetite jučerašnjih dešavanja sa fudbalske pijace. O najvažnijim vestima, možete da se informištete i klikom na poseban tag "ZIMSKI PRELAZNI ROK".  Takođe, možete i u posebnom tekstu OVDE da se informišete šta veliki klubovi planiraju ovog meseca. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara