Nikola Maraš na okupljanju reprezentacije Srbije (ⒸMN Press)
Nikola Maraš na okupljanju reprezentacije Srbije (ⒸMN Press)

Turci zainteresovani za Maraša

Vreme čitanja: 1min | uto. 29.12.20. | 09:17

Srpski defanzivac bi uskoro mogao da napusti Almeriju

Na prelazu 2019. u 2020, Nikola Maraš je izabran u najbolji tim Segunde, a sa sjajnim partijama u dresu Almerije nastavio je tokom godine, pa bi klub koji ga je prošlog leta posle jedogodišnje pozajmice otkupio od portugalskog Šavesa to mogao i da unovči.

Pokazao je bivši štoper Rada da je prevazišao drugoligaški rang španskog fudbala. Vreme je za nove izazove, a njih bi mogao da potraži u Turskoj.

Izabrane vesti

Po saznanjima Mozzart sporta, tamošlji šampion Bašakšehir zainteresovan je da dovede 25-godišnjeg Srbina, baš kao i Kašimpasa. Prednost se, naravno, daje klubu iz Istanbula, koji pored većih ambicija ima i bolje finansijske uslove.

Bašakšehir je zbog istorijskog učešća u grupi Lige Evrope zapostavio domaće prvenstvo, pa je trenutno na 16. mestu, dok je Kašimpasa nešto bolje rangirana na 13 poziciji. I jedna i druga odbrana nalaze se među najlošijima u turskoj Superligi, pa se nadaju da bi dolaskom srpskog defanzivca to moglo da se popravi.

Almerija je trenutno na trećem mestu Segunde i u trci za direktan plasman u Primeru, što bi mogao da bude značajan motiv za Maraša kada bude donosio odluku. Naravno, pita se i Almerija s kojom ima ugovor do 2024...



tagovi

Nikola Maraš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara