Uroš Đurđević će igrati za Crnu Goru!

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.03.21. | 21:02

Dogovor postignut još pre mesec i po dana

Uroš Đurđević biće novi napadač crnogorske fudbalske reprezentacije, potvrđeno je nezvanično podgoričkim "Vijestima". Vest je prvo objavila Pobjeda.

Dogovor sa Đurđevićem postignut je još prie mesec i po dana, zbog čega se on nije našao na spisku reprezentacije Srbije koji je novi selektor Dragan Stojković objavio danas.

Izabrane vesti

Đurđević je već završio potrebnu papirologiju oko promene državljanstva, javljaju Vijesti.

Proceduru oko dobijanja crnogorskog pasoša, osim potreba nacionalnog tima, olakšalo je i to što je Đurđevićev otac rođen u Podgorici.

Za mladu reprezentaciju Srbije odigrao je čak 30 utakmica, uz 16 golova. Sada se radi o najboljem strelci španske Segunde.

Na ovaj način će Đurđević biti novo ime na spisku selektora fudbalske reprezentacije Miodraga Radulovića. Selektor Crne Gore trebalo bi da objavi spisak u nedelju.

Đurđević je u karijeri igrao za Obrenovac 1905, Crvenu zvezdu i Rad, a onda je nastupao za Vitese, Palermo, Partizan, Olimpijakos… Od 2018. godine je u Hihonu gde se odlično snašao.

Podsećamo da je Hihon nedavno istakao da je cena Đurđevića između 25.000.000 evra i 30.000.000 evra. Pominjalo se po španskim medijima prethodnih dana da bi čak mogao da dobije poziv od novog selektora Srbije Dragana Stojkovića.

Međutim, odlučio se Đurđević ipak da ubuduće nastupa za Crnu Goru.


tagovi

Uroš Đurđevićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara