Dušan Vlahović (©AFP)
Dušan Vlahović (©AFP)

Violina prva verzija novog ugovora: Vlahoviću povišica od skoro 100 odsto!

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.02.21. | 13:11

Srpski napadač još čeka zvaničnu ponudu

Ironično se prvi čovek Fjorentine obratio fudbalskoj javnosti u Italiji i s visine govorio o tome kako su mediji na "čizmi" pisali o tome kako će Dušan Vlahović na pozajmicu u Seriju B, te kako ga sada traže samo najbolji klubovi.

Jasno je i italijanskom biznismenu s američkim papirima da Fjorentina u svojim redovima ima biser koji će jednog dana vredeti mnogo para, pogotovo ako nastavi da se razvija kod Čezarea Prandelija i postiže golove u nizu.

Izabrane vesti

Srpski napadač je procvetao od povratka nekadašnjeg selektora Italije na Artemio Franki i sada već standardno igra prvog špica u Violi. Talentovani izdanak Partizana je poverenje vratio sa šest postignutih golova za kratko vreme, pa je tako uveliko bitna tema u Toskani kada će i da li će Vlahović da produži ugovor kako bi se sprečili pokušaji bogatijih klubova da ga uzmu za male pare.

Pre samo nekoliko dana lokalni mediji bliski klubu pisali su da zvanične ponude još nema na stolu, a nedugo posle izjava Roka Komisa lokalni dnevnik Korijere Fjorentino piše da je spremna prva verzija novog ugovora za Dušana Vlahovića.

Srpskom napadaču biće ponuđena plata od 1.500.000 evra bez bonusa, što je povišica od gotovo 100 odsto s obzirom da sada dobija 800.000 evra na godišnjem nivou. Saradnja bi bila potpisana do juna 2025. godine, čime bi se Ljubičasti maksimalno zaštitili eventualnih ataka većih mačaka, koje bi onda bile u obavezi da istresu ozbiljnu sumu novca na sto.

Komiso je nedavno pričao kako je Vlahovićeva cena sada između 30.000.000 i 40.000.000 evra, a u poslednje vreme najaktivnije se pominju Roma i Totenhem kao zainteresovane strane.



tagovi

Dušan VlahovićFjorentinaZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara