Vladimir Stojković (©MN Press)
Vladimir Stojković (©MN Press)

Vladimir Stojković blizu potpisa u Saudijskoj Arabiji

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.06.21. | 08:51

Čeka se epilog

Posle osam godina podeljenih u dva mandata, Vladimir Stojković sve izvesnije stavlja tačku na svoj boravak u Partizanu.

Ono o čemu je Mozzart Sport pisao pre samo dva dana polako dobija rasplet. Naime, kako tvrde arapski mediji, Vladimir Stojković nalazi se pred potpisom za Al Feihu. Nema u ovom trenutku mnogo detalja, pošto su pregovori još u delikatnoj fazi, ali u Saudijskoj Arabiji se ističe da je Al Feiha nadomak konačnog dogovora za dolazak nekadašnje "jedinice" Srbije i dosad neprikosnovenog čuvara mreže Partizana.

Izabrane vesti

Sve se naravno razvija u tom smeru po instrukcijama novopečenog šefa stručnog štaba Vuka Rašovića koji pritom odlično poznaje Stojkovića i njegove kvalitete. Decenijski golman reprezentacije Srbije biće samo jedan u nizu stranaca koji bi trebalo da pojačaju klub u narednom periodu. Navodno je Vuk Rašović od uprave Al Feihe tražio da mu se dovedu šestorica stranaca, a među njima je prvo ime bio upravo Vladimir Stojković.

Nedelja, 21.00: (2,45) Belgija (3,20) Portugalija (3,00)

Podsetimo, rastanak Partizana i Stojkovića mogao je negde da se nasluti još na kraju sezone za nama. Parni valjak svom golmanu nije nudio novi ugovor, zbog čega je bilo samo pitanje momenta kada će dve strane da se raziđu. Stojković je zvanično pod ugovorom s Partizanom do kraja juna, pa je vrlo izvesno da će klub sačekati da saradnja zvanično istekne pre nego što prekaljeni golman nastavi karijeru na novoj adresi. Naravno, pod uslovom da se Stojković i Al Feiha dogovore.

Partizanova "jedinica" je u drugom mandatu već četiri godine. Tokom tog perioda Partizan je osvojio samo dva nacionalna kupa. Sa crno-belima je osvojio šest pehara, po tri titule nacionalnog prvaka i kupa. Takođe je igrao grupnu fazu Lige šampiona u sezoni 2010/11, te dvaput u Ligi Evrope, uz jedno učešće u nokaut rundi.



tagovi

Vladimir StojkovićVuk RašovićAl Fejhaletnji prelazni rok 2021FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara