Aleksandar Pešić u Karagumruku
Aleksandar Pešić u Karagumruku

Zvanično: Pešić se preselio u Istanbul, plata 650.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.06.21. | 13:00

Srpski napadač na novoj adresi

Potvrđena su pisanja Mozzart Sporta - Aleksandar Pešić je zvanično postao novi fudbaler istanbulskog Karagumruka.

Petak, 21.00: (6,50) Turska (3,50) Italija (1,63)

Izabrane vesti

Iako je dugo u igri bila Crvena zvezda na insistiranje generalnog direktora Zvezdana Terzića, srpski napadač ipak se odlučio da ode u nešto mirniju sredinu, pa će narednu sezonu provesti u predgrađu Istanbula. Kako je naš sajt najavio, Pešić je sa Karagumrukom potpisao ugovor na dve godine, gde će u prvoj da inkasira 650.000 evra.

Karagumruk je prošlu sezonu završio na osmoj poziciji domaćeg prvenstva, a Pešić stiže kao slobodan igrač posle rastanka s Makabijem iz Tel Aviva zbog ratnog stanja u zemlji. Kada je otišao iz Tel Aviva vrhuška srpskog šampiona stupila je u kontakt s Pešićem, ali je on ubrzo utanačio detalje ugovora sa turskim prvoligašem kojeg je na kraju i izabrao pošto je već dao reč.

Pešiću je ovo deseti klub u karijeri, četvrti u poslednje dve i po godine. Podsetimo, on je u leto 2018. otišao u Al Itihad za 4.200.000 evra, da bi u februaru naredne godine prešao u Seul na pozajmicu. Prošlog oktobra ga je uzeo Makabi pošto je bio slobodan igrač, a njegov boravak u Izraelu potrajao je nepunih godinu dana. 



tagovi

KaragumrukAleksandar Pešićletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara