Foto: Starsport
Foto: Starsport

Zvezdi stigla milionska ponuda za Pavkova: Špic crveno-belih na meti člana MLS lige

Vreme čitanja: 2min | ned. 23.01.22. | 10:28

Visoki napadač interesantan van Starog kontinenta, prodaju koči deficit na najisturenijoj poziciji u Ljutice Bogdana

Fudbaleri Crvene zvezde na aktuelnoj zimskoj pijaci privukli su veliku pažnju, te su rastanci sa Njegošem Petrovićem i Markom Lazetićem uz sedmocifrena obeštećenja praktično gotova stvar, međutim vezni fudbaler i talentovani napadač nisu jedini igrači crveno-belih za koje postoje ponude. Naime interesovanje inostranih klubova privukao je i Milan Pavkov, visoki golgeter za kojeg je u Ljutice Bogdana stigla ponuda Kanzas Sitija vredna oko 1.000.000 evra.

Član MLS lige istakao je ozbiljnu nameru da u svoje redove dovede napadača Crvene zvezde, međutim prepreku u realizaciji posla predstavlja činjenica da će šampion Srbije ozvaničenjem prodaje Marka Lazetića ostati na samo dva centarfora. Prelaskom napadača rođenog 2004. godine na San Siro Dejan Stanković bi na najisturenijoj poziciji ostao sa dve opcije - Ohijem Omoijuanfoom i upravo Milanom Pavkovim.

Izabrane vesti

Zvezdin junak u mnogim važnim utakmicama prethodnih sezona od kojih se svakako izdvaja pobeda nad Liverpulom, u aktuelnim okolnostima neizostavni je deo projekcija crveno-belih u kojima je jedina alternativa za Ohija, centarfora koji je ove zime zadužio opremu šampiona Srbije uz epitet prvog centarfora, te je eventualni rastanak moguć samo u slučaju da prethodno bude obezbeđena adekvatna zamena ili da u Ljutice Bogdana stigne ponuda koju je nemoguće odbiti.

Ponuda Kanzasa, ali i interesovanje klubova iz Azije bili su povod rukovodstvu crveno-belih da razmisli o alternativi, te su sa ciljem da upotpune konkurenciju na pozicijui špica i Pavkovu omoguće inostrani transfer u Zvezdi stupili u kontakt sa Đorđem Despotivićem, ali se povratak napadača Rubina u Superligu Srbije ispostavio kao nerealna opcija u aktuelnom trenutku s obzirom na to da planovi napadača nisu vezani za Srbiju.

Podsetimo, Pavkov je u Ljutice Bogdana stigao u januaru 2017. godine iz niškog Radničkog, a na Čairu je proveo jesen iste godine kao pozajmljeni igrač. U dresu Crvene zvezde napadač iz Begeča do danas je odigrao 124 zvanična duela i upisao 48 pogodaka.

Otežavajuću okolnost kada su u pitanju odlazak Pavkova i pronalazak Ohijeve alternative u pitanju predstavlja i činjenica da Lois Dioni nije ni nagovestio buđenje i da je u potpunosti u drugom planu na pripremama crveno-belih u Antaliji.



tagovi

Milan Pavkov

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara