Demarkus Kazins (©AFP)
Demarkus Kazins (©AFP)

Četvorostruki Ol star centar stiže kod Jokića

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.01.22. | 01:48

Nagetsi planiraju da potpišu Demarkisa Kazinsa na desetodnevni ugovor

Nekada je Demarkus Kazins žario i palio na NBA terenima, bio jedan od najboljih centara lige u dresu Sakramenta, ali posle trejda i odlaska u Nju Orleans kola su krenula nizbrdo. Poslednjih godina je u padu forme, menja često franšize. Sada je na pragu novog angažmana, u redovima Denvera.

Poslednji klub bio mu je Milvoki, ali je šampion NBA lige odustao od veterana. Denver planira da mu ponudi desetovnevni ugovor. Ukoliko dođe do saradnje, Kazins bi opet sarađivao sa trenerom Majkom Melonunom s koji je radio u Kingsima.

Izabrane vesti

Kazins je imao solidan učinak u redovima Baksa ove sezone. Na 17 utakmice je u proseku je postigao 9,1 poena, a imao je i 5,8 skokova za 17 minuta na terenu.

03.30: (1,60) Los Anđeles Lejkers (13,0) Memfis (2,60)

Prošle sezone četvorostruki Ol Star centar je odigrao 41 meč za Hjuston i Los Anđeles Kliperse, a u proseku je davao skoro devet poena, a imoa je 6,4 skoka i dve asistencije za 17 i po minuta.

Iskusni centar bi treblo da bude podrška Nikoli Jokiću, dominantnom asu Nagetsa, koj igra i u ovom šampionatu u MVP stilu.

Denver se u nedelju rešio Bola Bola i doveo Rodnija Mekgrudera iz Detroita koji ove sezone nije imao zapaženi učinak. Uz nekadašnjeg beka Majamija i Los Anđeles Klipersa Denveru stiže i pik druge runde za ovogišnji draft, koji je Detroit prethodno dobio od Bruklina.

Pored dovođenja Mekgrudera, Denver je odlučio da unapredi Devona Rida. Posle trećeg desetodnevnog ugovora sada je na dvosmernoj saradnji.

-----------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------



tagovi

Denver NagetsDemarkus KazinsNBA ligaMajk Meloun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara