Foto: ABA liga
Foto: ABA liga

Matović: Svaka pobeda u naredna četiri meča nam je zlata vredna

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 19:41

"Odigrali smo sa puno žara i borbenosti", kaže trener crno-belih

Partizan je mogao da upadne u probleme da je izgubio od Mornara, ali su crno-beli ostvarili vrlo važnu pobedu kojom sebi obezbeđuju mirniji nastavak sezone.

Crno-beli se nalaze i dalje u opasnoj zoni, a o tome je govorio posle pobede i trener Partizana Aleksandar Matović.

Izabrane vesti

"Kao što sam i u najavi meča rekao, očekivali smo borbenu utakmicu, meč u kojem će biti puno kontakta i u kojem će značiti svaki skok. Odigrali smo onako kako smo se dogovorili, sa puno žara i borbenosti. Ispoštovali smo neke stvari koje smo spremali za ovu utakmicu, nadam se da su igrači zaslužili ovu pobedu. Svaka pobeda u naredna četiri meča nam je zlata vredna. Mi imamo pritisak ostvarivanja rezultata, zbog toga što se još uvek nalazimo u zoni koja obezbeđuje igranje ABA lige i naredne sezone, a pored toga predstavljamo trofejni klub, tako da je kod nas pritisak sve veći i veći“, rekao je Matović.

Sa druge strane, Mihailo Pavićević, trener Mornara, nije imao previše razloga za zadovoljstvo.

"Pre svega, želeo bih da čestitam ekipi Partizana na potpuno zasluženoj pobedi. Kada se govori o samoj utakmici, mi smo je dobro otvorili. Do sredine druge četvrtine smo imali igru i kontrolu, pristojno vođstvo na strani, a onda je u poslednjih pet minuta druge četvrtine usledila potpuno neorganizovana igra u napadu sa brzim i ishitrenim šutevima. Vratili smo Partizan u igru i razigrali njihove najbolje šutere. U drugom poluvremenu smo pokušavali da uhvatimo priključak, ali smo razigrali ekipu Partizana, koja ima kvalitetne igrače, nezavisno od situacije na tabeli. Videle su se dve ekipe koje igraju potpuno drugačije, jedna koja je rastrčana i razigrana, a druga koja je u grču i bez nekih ideja, tako da je ovo bila potpuno zaslužena pobeda Partizana“, rekao je Pavićević.

----------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

----------------------


tagovi

Aleksandar Matović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara