Nikola Jokić (©AFP)
Nikola Jokić (©AFP)

Meloun o Jokićevom statusu: Ne može da igra sa jednom rukom, ne znam kada se vraća na teren

Vreme čitanja: 1min | sub. 20.11.21. | 10:08

Trener Denvera ostao bez svoje prve zvezde

Košarkaši Denvera preživeli su jednu, ali ne i drugu utakmicu bez Nikole Jokića. Posle Indijane, koju je srpski as propustio zbog suspenzije, Nagetsi su prošle noći izgubili Čikaga u još jednoj tesnoj završnici. Sada još ostaje briga oko toga koliko Jokića neće biti na parketu.

Niko u ovom trenutku ne zna koliko će Jokić pauzirati, pa ni trener Majkl Meloun. Prvo lice franšize iz Kolorada uganulo je ručni zglob desne ruke, pa ne postoji vremenska odrednica kada će Jokić ponovo biti u sastavu.

Izabrane vesti

“Ne verujem da će ga povreda odvojiti od terena duže vreme, samo nisam hteo da ga forsiram, da ga stavljam na teren i da igra sa jednom rukom“, kaže Meloun i dodaje:

“To ne bi bilo fer prema njemu. Kada bude spreman, kada bude osećao da je dobro, vratiće se na teren. To može da bude već posle Finiksa, a možda sledeće nedelje. Ne znam, ne postoji vremenska odrednica“.

Jokić je sezonu otvorio u MVP ritmu, sa prosekom od 26,4 poena, 13,6 skokova i 6,4 asistencije. Nagetsi sledeću utakmicu igraju protiv Sansa kao gosti u noći između nedelje i ponedeljka.

Subota, 01,30: (1,40) Atlanta (14,0) Šarlot (3,35)

Pored Jokića, Denver ima ozbiljnijh problema sa povredama jer su van stroja dve velike zvezde tima – Džamal Mari zbog kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta, te Majkl Porter jer je povredio leđa.



tagovi

Nikola JokićNBA ligaDenver NagetsMajkl MelounMajk Meloun

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara