Dejan Milojević (©MN Press)
Dejan Milojević (©MN Press)

Milojević: Moramo biti još bolji da bismo vratili seriju u Beograd

Vreme čitanja: 1min | ned. 23.05.21. | 19:33

"Nemamo puno vremena za oporavak, odmor, ni za preveliku analizu"

U Crvenoj zvezdi se nadaju da će se u Beograd vratiti sa peharom i da će kompletan posao završiti u Morači, u ponedeljak, dok u Budućnosti priželjkuju obrnuti scenario i produžetak finalne serije Jadranske lige.

Pokušaće Podgoričani i drugi put u seriji da iskoriste prednost domaćeg parketa, a Dejan Milojević svestan je da njegov tim morati biti na većem broju obrtaja kako bi se vratili u Beograd.

Izabrane vesti

“Čeka nas četvrta utakmica, koja će takođe biti zahtevna, kao i prethodne tri. Nemamo puno vremena za oporavak, odmor, ni za preveliku analizu. Pokušavamo da u hodu uradimo sve što možemo da budemo što bolji i da vratimo seriju u Beograd”, rekao je Dejan Milojević.

Zadovoljan je Vili Rid načinom na koji je funkcionisala odbrana Budućnosti u trećoj utakmici finala, ali ne i igrom u napadu. Ključ produžetka serije biće ubrzanje igre, dobijanje na tečnosti i postizanje lakih poena.

“Svakako da možemo da smanjimo broj izgubljenih lopti, siguran sam da i u odbrani možemo bolje. Napravili smo nekoliko grešaka u trećem meču, ali je odbrana funkcionisala na visokom nivou. Nadam se da ćemo malo ubrzati u napadu i stvoriti mogućnost za postizanje lakih poena. Ukoliko u tome uspemo, zabeležićemo pobedu i izboriti peti meč”, poručio je Vili Rid.


tagovi

Dejan MilojevićKK Budućnost Podgorica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara