Džejms Naneli (©Starsport)
Džejms Naneli (©Starsport)

Naneli: Ovo nije slika koju želimo da predstavljamo, nadam se da će sve biti oprošteno i da samo igramo košarku

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.04.23. | 15:24

Košarkaš Partizan Mozzart Beta prokomentarisao dešavanja iz Madrida na društvenim mrežama

Dok svi nestrpljivo iščekuju presudu Evrolige, sve je više aktera sinoćnjih dešavanja iz Madrida koji se oglašavaju putem društvenim mreža. Posle Serhija Ljulja i Geršona Jabuselea iz Reala, kao i kapitena Partizan Mozzart Beta Kevina Pantera, javio se i Džejms Naneli.

Slegli su se utisci, pa je Amerikanac odlučio da podeli svoja razmišljanja putem Tvitera.

Izabrane vesti

"Nakon što sam razmislio o sinoćnjim dešavanjima, to nije slika koju mi kao igrači želimo da predstavljamo za sebe i svoje organizacije. Svi grešimo, snažne su emocije, nadam se da će sve biti oprošteno kako bi nastavili dalje sa poštovanjem jedni prema drugima i smao igrali košarku", napisao je Naneli.

Sjajni šuter crno-belih se oglasio i neposredno po okonačnju utakmice, sa madridskog aerodroma.

"Bilo je ludo. Navijači, dajte sve od sebe. Potrebna nam je vaša energija za treću utakmicu. Moramo da se držimo zajedno kao tim. Znam da imate puno pitanja, ali snimak govori sve", rekao je Džejms Naneli.

Putem društvenih mreža je poruku poslao i predsednik Partizan Mozzart Beta, Ostoja Mijailović, koji je istakao da crno-beli treba da dočekaju Kraljevski klub kako dolikuje.

"Naše najjače oružje pored ove sjajne generacije momaka, su naši navijači, najbolji košarkaski navijači na svetu! Svi do jednoga dočekajmo gospodski ekipu Reala, svima želim dobrodošlicu u Beograd, centar evropske košarke. Živeo Partizan", napisao je između ostalog Mijailović.tagovi

KK PartizanPartizan Mozzart BetDžejms Naneli

Obaveštavaj me

KK Partizan
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara