Foto: MN Press
Foto: MN Press

Radonjić: Nije novost sve ovo što nam se dešava, ali najveći problem je što dugo traje

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.03.21. | 19:58

Crveno-beli dočekuju Bajern

Crvena zvezda nastavlja niz utakmica, a naredni će joj biti protiv Bajerna u utorak od 20 časova i 45 minuta. Još jedan izazovan duel zbog činjenice da se crveno-beli muče sa odsutnim igračima zbog virusa korona.

Posle izuzetno teškog perioda u kome trener Dejan Radonjić nije mogao tokom celog februara da računa na veliki broj igrača na treninzima i utakmicama, situacija se postepeno popravlja, a u trenažni proces polako se vraćaju igrači koji su u prethodnom periodu bili zaraženi Covidom-19. Još se ne zna ko će od njih biti spreman da zaigra sutra.

Izabrane vesti

Ekipa je u ponedeljak trenirala u hali „Aleksandar Nikolić“ u popodnevnim časovima, a meč sa Bavarcima otvara novo “duplo kolo” Evrolige u kome ekipa Crvene zvezde gostuje i Olimpijakosu u Pireju (petak).

Nije novost sve ovo što nam se dešava, ali najveći problem je – što dugo traje! To jako dugo traje, i još nije kraj. Stvarno smo uspevali da pronalazimo rešenja i da budemo konkurentni da igramo dobro, i manje – više sam zadovoljan sa time, ali dugo traje. Nadam se da ćemo da budemo i dalje konkurentni i da sačekamo da vidimo kako se razvija situacija. Čeka nas utakmica sa Bajernom odličan protivnik koji igra dobro”, rekao je trener crveno-belih koji je dodao da situacija oko igrača koji su praktično propustili sve utakmice u februaru nije još uvek najjasnija, i da će se odluke donositi iz dana u dan.

Meč u hali Aleksandar Nikolić igra se u utorak od 20.45 časova bez prisustva publike. Zvezdin put za Atinu planiran je za četvrtak.

Podsećamo, probleme sa koronom imali su Lengston Hol, Duop Rit, Kino Kolom i Lendri Noko. Kori Volden se vratio na parket.



tagovi

Dejan Radonjić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara