Foto: MN Press
Foto: MN Press

Teodosić i Marković uspešniji od Anđušića, Virtus nastavlja da gazi

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.01.21. | 20:51

Tim iz Bolonje pokazuje zašto ga mnogi smatraju prvim favoritom za osvajanje Evrokupa - 99:87

Nema dileme, Virtus ima tim za osvajanje Evrokupa i to je tim Aleksandra Đorđevića pokazao na gostovanju neugodnom Burgu. Ekipa iz Bolonje je prilično lako rešila meč u svoju korist, a kako i ne bi kada u svojim redovima ima Miloša Teodosića - 87:99.

Teo je bio raspoložen za poene, dao je 21, u asistencijama mu je pomagao Stefan Marković koji je meč završio sa osam završnih dodavanja.

Izabrane vesti

Imao je Teodosić i tri skoka i šest asistencija, ali i čak sedam izgubljenih lopti. Marković je dao pet poena i imao i dve ukradene lopte. Ponovo se srpski duo u redovima Virtusa pokazao kao pokretačka snaga.

Sa druge strane je protivtežu pravio još jedan srpski igrač, Danilo Anđušić. On je utakmicu završio sa 19 poena, pet skokova, četiri asistencije i dve ukradene, ali i pet izgubljenih lopti.

Burg je posle katastrofe u Podgorici probao da se vrati i da kod kuće proba da iznenadi prvog favorita Evrokupa, ekipu Virtusa, ali nije uspeo. Italijanski sastav je jako dobro držao ritam, iz četvrtine u četvrtinu je po malo dodavao gas i na kraju je uspeo sigurno da privede utakmicu kraju.

Treba istaći i sjajnu partiju Vinsa Hantera koji je briljirao u samoj završnici utakmice i sa dabl-dabl učinkom stavio tačku. Upisao je 23 poena i 11 skokova.

Nastavlja Virtus da gazi redom i profiliše se kao prvi favorit za osvajanje takmičenja. Još jedan siguran trijumf Bolonjeza.

EVROKUP - sreda

Uniks - Gran Kanarija 73:62

/Holand 14 - Okoje 12/

Burg - Virtus 87:99

/Anđušić 19 - Hanter 23/

Mornar - Andora 71:74

/Pulen 22 - Hana 16/

Trento - Lokomotiva

Huventud - Nanter



tagovi

Miloš TeodosićStefan MarkovićDanilo AnđušićEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara