Foto: Starsport
Foto: Starsport

Zvezda u završnim pregovorima sa Matijasom Lesorom

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.08.21. | 10:08

Crveno-beli u razgovorima sa francuskim centrom

Nejt Volters, Luka Mitrović, Nikola Kalinić, Stafan Lazarević... Niz povratnika u crveno-bele redove ovog leta već je veoma dugačak, a uskoro bi mogao da postane duži za Matijasa Lesora.

Francuski centar je u završnim pregovorima je sa Crvenom zvezdom, klubom čiji je dres nosio u sezoni 2017/18 i sa kojim se okitio krunom šampiona Srbije.

Izabrane vesti

Košarkaš koji je tokom prethodne takmičarske godine branio boje Monaka, u prvom mandatu na Malom Kalemgdanu nije uspeo da se pokaže u najboljem svetlu, što se može pripisati neiskustvu i činjenici da je imao tek 22 godine, a crveno-beloj publici ostao je u sećanju po promašaju u Pdgorici, te će ukoliko postigne dogovor imati priliku da popravi utisak koji je ostavio u Beogradu.

Prednost za 25-godišnjeg košarkaša svakako je činjenica da je već imao priliku da sarađuje sa Dejanom Radonjićem u Bajernu te će u poznatoj sredini imati dodatno olakšanu adaptaciju. Takođe, adut Lesora je činjenica da je značajno napredovao od odlaska iz srpske prestonice, a kruna je fenomenalna sezona koju je imao u Kneževima gde je ostvario značajan doprinos na putu do trofeja Evrokupa, između ostalog predvodivši svoj tim kao MVP do slavlja u četvrtfinalnoj seriji protiv Budućnosti.


tagovi

Matijas Lesor

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara