REZZIME DANA (četvrtak): Bez mnogo svetlih tačaka

Vreme čitanja: 3min | čet. 14.01.21. | 23:46

Pogledajte ko vam je 14. januara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

ATALANTA - KALJARI (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:1

Atalanta je rutinski odradila posao protiv Kaljarija! Tim iz Bergama je lako savladao goste sa Sardinije 3:1 i plasirao među osam najboljih u Kupu Italije. Trener Gasperini nije mnogo eksperimentisao iako su šansu dobili neki rezervisti poput golmana Sportijela, štopera Šutala, velikog pojačanja Mirančuka i najboljeg džokera evropskog fudbala Luisa Murijela.

Opširnije OVDE.

TVENTE - AJAKS (tip 2, kvota 1,43) – rezultat 1:3

Tvente je desetak minuta pre kraja pogodio za 1:1 i nagovestio treći vezani remi amsterdamskog velikana, ali Erik Ten Hag je na klupi imao Klas-Jana Huntelara. Popularni Lovac je ušao igru u samoj završnici, za par desetina sekundi vratio vođstvo gostima, a koji minut kasnije novom potvrdom golgeterske umešnosti dokusurio rivala.

Opširnije OVDE.

FENERBAHČE – KASIMPAŠA (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:0

Turski kup duel na Sukru Saračoglu između drugoplasiranog i 13. sa tabele Superliga, Fenerbahčea i Kasimpaše očekivano je završen pobedom domaćeg tima. Makar i minimalan, ovaj trijumf je doneo mnogo radosti kladiocima u MOZZARTU pošto je ovo bio jedan od najigranijih tipova dana.

KLUŽ – KLINČENI (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:1

Kluž je očekivano i rutinski odbranio večeras stadion dr Konstatin Radulesku i izjednačio se po broju osvojenih bodova sa vodećim FCSB-om. Klub iz prestonice sutra od 19. časova igra protiv Astre i ako pobedi, opet će pobeći tri koraka.

PRECRTANO

REAL MADRID - BILBAO (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Verovatno ni Madriđanima nije jasno kako su ovo izgubili. Oba gola su poklonili Bilbau, tri puta su pogađali okvir gola, a u poslednjih 15 minuta promašili su niz pokušaja, dobrih prilika da dođu makar do izjednačenja.

Opširnije OVDE.

ARSENAL - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 0:0

Arsenal nije napravio dovoljno na Emirejtsu da bi u gradskom derbiju slomio uvek nepredvidivi Kristal Palas, pa je morao da se pomiri sa razočaravajućih 0:0. Seriji od tri premijerligaške pobede Tobdžija, ondosno četiri trijumfa u svim takmičenjima je došao kraj, a praksa nerešenih ishoda u dulelima ova dva londonska tima je nastavljena – četvrti put u poslednjih pet utakmica nije bilo pobednika.

Opširnije OVDE.

SASUOLO - SPAL (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 0:2

Sasuolo je eliminisan iz Kupa Italije od drugoligaša SPAL-a, a Filip Đuričić će želeti što pre da zaboravi ovaj meč. Gosti iz Ferare su u osmini finala slavili iznenađujućih 2:0 i zakazali četvrtfinalni duel sa Juventusom ,a tragičar poraza je bio srpski reprezentativac.

Opširnije OVDE.

HERENVEN – VALVAJK (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:1

Remijem na stadionu Abe Lenstra oba tima su produžila serije utakmica bez trijumfa. Domaćin je do prednosti stigao već posle sedam minuta igre i delovalo je da se Valvajku smeši pet vezani poraz u Erediviziji. Međutim, u 56. minutu Van der Vene je, ispostavilo se, stekao epitet spasioca.

ŽIL VISENTE – AKADEMIKO (tip 1, kvota 1,73) - rezultat 2:2 /posle produžetaka/penala/

Domaćin nije uspeo da za 90. minuta obezbedi trijumf protiv drugoligaša. I ne samo to, u dva navrata je morao da juri zaostatak i tek u 80. minutu izborio se za produžetke. Žil Visente je jedan od mnogih koji su vas danas razočarali.

VILJEM II - GRONINGEN (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 2:3

Goleada, dva preokreta i goleada u završnici susreta u Tilburgu. Gosti su poveli na stadionu Kralja Viljema II, da bi se domći sastav digao iz pepela i pogocima u 66. i 79. minutu najavio da bodovi ostaju na jugu Holandije. Međutim Itakura je pogodio u 84. za izjednačenje, a u foto-finišu, tačnije trećem minutu sudijskog dodatka golom En Hankurija gost je došao do devete ovosezonske prvenstvene pobede.


tagovi

klađenje rezzime tipovanjarezzimerezzime danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara