(©Reuters)
(©Reuters)

Hansen: Egipat je bio noćna mora, a meč sa Španijom pravo uživanje

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.01.21. | 01:22

"Šveđani igraju 6-0 u odbrani, mnogo polažu na kontre i disciplinovani su u fazi napada"

Mikel Hansen, maestralni levi bek i trostruki najbolji igrač sveta, odigrao je simultanku protiv Španije u polufinalu Svetskog prvenstva u Egiptu. Brzo je Hansen potisnuo loše izdanje protiv Egipta u četvrtfinalu i odveo je Dance u još jedno veliko finale. Plenio je igrom bek Danaca na terenu, a selekciji Španije isporučio je 12 golova.


Izabrane vesti

„Ono što sam osećao dok sam sedeo na klupi protiv Egipta se ne može opisati. Za mene je taj meč bio noćna mora, na kraju nas je i sreća pogledala. Bilo je zadovoljstvo igrati u ovakvom meču sa Španijom za razliku od četvrtfinalnog okršaja sa Egiptom“, rekao je Mikel Hansen i nastavio:

„Mladi igrači veruju u svoje sposobnosti i zaista moram da ih pohvalim kako slušaju starije i uče, a istovremeno uspevaju da preuzmu odgovornost“.

Reprezentacija Danske će u nedelju braniti svetsku krunu, a protivnik u finalu joj je Švedska.

„Sada želimo da se naspavamo, a posle toga krećemo da se pripremamo za utakmicu sa Švedskom. Odgledao sam prvo poluvreme Šveđana protiv Francuske, ali i neke druge njihove utakmice na turniru. Igraju 6-0 u odbrani, mnogo polažu na kontre i disciplinovani su u fazi napada. Mogu samo da kažem da im dobro ide”, zaključio je Hansen.



tagovi

Svetsko prvenstvo u rukometureprezentacija Danske

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara