REZZIME DANA (petak): Braga i Bešiktaš sigurna opcija

Vreme čitanja: 4min | pet. 06.03.20. | 23:27

Pogledajte ko vam je 6. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

BRAGA - PORTIMONENSE (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 3:1
Ne mogu da ugroze Porto i Benfiku i umešaju se u borbu za titulu. Ne mogu ni da dozvole da ih nestabilni Sporting pretekne, pa u takvim okolnostima fudbaleri Brage igraju za svoj groš. A kad je tako, obično se noge opuste, um oslobodi, a protivnik nastrada, pa se i Portomomense proveo kao bos po trnju na Munisipalu, na otvaranju 24. kola Primeire – 3:1.

BEŠIKTAŠ - ANKARAGUDŽU (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:1
Istanbul Bašakšehir i Trabzon su odmakli, prate ih u stopu Galatasaraj i Sivas, ali Bešiktaš ne odustaje od namere da se pošiba za titulu prvaka. Prvenstvo Turske toliko je izjednačeno ove sezone da je apsolutno sve moguće, pa i da se crno-beli sa Vodafon arene konektuju na poziciju koja bi im garantovala šanse za tron. Moraće neko od vodećih timova da im „pomogne“ eventualnim kiksevima, ali je za ekipu Sergena Jalčina važno da održava nadu, pošto je na otvaranju 25. kola razoružao Ankaragudžu – 2:1.

Opširnije OVDE.

PADERBORN - KELN (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 1:2
Tokom čitavog prvog dela sezone Jarčevi iz Kelna nalazili su se u zoni ispadanja. Delovalo je da će nova selidba u niži rang biti neizbežna, a onda je na klupi seo Markus Gisdol i Keln od tada čuda pravi po Bundesligi. Od zone ispadanja do 10. pozicije i samo četiri boda manje od tima koji ima zagarantovan izlazak u Evropu za manje od tri meseca: Paderborn - Keln 1:2. 

Opširnije OVDE.

ČUKARIČKI - SPARTAK SUBOTICA (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 4:1
Ume nekad bude previše posesivan sa loptom u nogama, ali da zna da joj tepa - zna. Veljko Birmančević je golom i asistencijom izgurao Čukarički iz krize i utabao mu put do uverljivih 4:1 protiv Spartaka u 25. kolu Superlige i makar privremenog povratka na četvrto mesto na tabeli.

Opširnije OVDE.

DUIZBURG - MAGDEBURG (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:0
Imao je Duizburg igrača manje od 60. minuta na ovoj utakmici, ali to ga nije sprečilo da dođe do velike pobede nad Magdeburgom. Jedini gol na meču domaćin je postigao u 26. minutu utakmice kada je Ben Bala bio precizan. Poslednjih pola sata je Duizburg morao da se brani, ali je uspeo to da učini i zabeleži pobedu.

VOLENDAM - AJAKS II (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 4:0
Kako ste lepo uboli veoma dobru kvotu. Čist kec je došao nije bilo tu dileme. Već u prvom poluvremenu je Volendam dao dva gola preko Antonučija i El Kadirija, da bi u nastavku Volendam postigao još dva komada, ispratio mlade Ajaksove nade sa 4:0 kući. Vrlo ubedljiva predstava Volendama.

PRECRTANO

MARSELJ - AMIJEN (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:2
Kakav šok na Velodromu! Poznat je Marselj kao klub koji ume da zabrlja kad se od njega to najmanje očekuje, ali ovo večeras... Imali su momci Andrea Vilas Boasa sve u svoji mrukama, prednost od 2:0, kontrolu igre, da bi teren na kraju napustili pognutih glava. Da sve bude čudnije i neverovatnije nož u srce navijača slavnog kluba zario je slabašni Amijen. Ekipa koja od novembra prošle godine nikoga nije pobedila i koja je swedam poslednjih gostovanja postigla jedan gol?! Marselj - Amije 2:2! 

Opširnije OVDE.

TROA - PARIZ (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:1
Imao je Troa ovde veliku šansu da dođe do pobede i zaokruži vam keca, ali... To se nije dogodilo. Da je samo Tardeu dao gol iz penala u 15. minutu druga bi se pesma pevala. Čak je uprkos tome Troa povela posle pogotka Čimpembea u 21. minutu, ali je Pariz uspeo već do poluvremena da izjednači na 1:1 pogotkom Kantea. I tako je meč i završen.

NOTINGEM FOREST - MILVOL (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 0:3
Očekivali ste keca, ali to nije bilo ni izbliza. Zapravo je Milvol bio potpuno dominantan na ovoj utakmici pa je dao tri gola već do 33. minuta i to je sva tri gola dao isti igrač - Smit. Bio je precizan u 20. u 26. i 33. minutu utakmice i potpuno ubio u pojam Notingem za veoma bitnu pobedu Milvola. Nije zaokružen kec ovde.

FORTUNA SITARD - ZVOLE (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 1:1
Igrali ste keca i mislili ste da će proći sve do 90. minuta kada vam je Zvole pokvario planove. Zapravo je Sitard došao do prednosti u 71. minutu utakmice kada je precizan bio Kos, ali je Taj u 90. minutu uspeo sa penala da pogodi za izjednačenje. 

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara