(©Reuters)
(©Reuters)

Lajović ekspres protutnjao Majamijem

Vreme čitanja: 1min | pet. 26.03.21. | 17:54

Prija sunčana Florida srpskom teniseru ove godine

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u šesnaestinu finala mastersa u Majamiju. Lajović je u 2. kolu prvog mastersa u sezoni počistio Ernesta Eskobeda – 6:2, 6:3

Bio je Dušan Lajović dominantna figura od prvog do poslednjeg poena. Na terenu je proveo nešto više od jednog časa i sačuvao energiju za narednu rundu u kojoj će igrati protiv boljeg iz okršaja Dan Evans – Frensis Tijafo. Pobedom nad američkim teniserom je izjednačio najbolji rezultat u Majamiju.

Izabrane vesti

Odlično je igrao Dušan Lajović u trenucima kada mu se ukažu brejk šanse, ali i kada je protivnik pretio da mu oduzme servis. Napravio je po dva brejka u oba seta i u dva navrata sprečio Ernesta Eskobeda da duel učini zanimljivijim.

Trijumf iz kategorije rutinski. Dva identična seta su odigrali, a treći gem bio je presudan u oba. Lajović se samo u prvom setu pri rezultatu 5:2 suočavao sa brejk prilikama, iz obe situacije je izašao neokrznut i iskoristio je prvu set loptu. Slično je bilo i u drugom setu, a jedina razlika bila je ta što je drugi brejk ujedno označio i kraj meča.



tagovi

ATP MajamiDušan Lajović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara