Filip Krajinović (Foto: Reuters)
Filip Krajinović (Foto: Reuters)

Loš dan za srpske tenisere, eliminisan i Krajinović

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.04.21. | 16:53

Slaba Filipova partija

Posle Novaka Đokovića, Srbija je ostala bez još jednog predstavnika na turniru u Monte Karlu. Filip Krajinović poražen je od Fabija Fonjinija i tako kompletirao loš dan srpskih tenisera. Italijanski teniser bio je bolji u dva seta - 2:0 (6:2, 7:6).

Na talasu negativne energije posle poraza Novaka Đokovića surfovao je i Krajinović u prvom setu. Nekako nije ušao kako treba u meč, već u trećem gemu je dopustio Fonjiniju da napravi brejk i to Italijan nije hteo da ispusti. Kasnije je Fonjini napravio još jedan brejk i rutinski priveo kraju prvi set sa 6:2.

Izabrane vesti

U drugom setu, Filip je uspeo da digne nivo igre i to mu je odmah dalo rezultate. U prvom servis gemu odradio je dobar posao, da bi kasnije iskoristio pad u igri Italijana i poveo sa 2:0 u gemovima.

Osetno je Krajinović bolje servirao u drugom setu, to i nije neka prednost na šljaci, ali je jednostavno morao da je koristi ako je hteo da nadigra Fonjinija.

Italijan se konstantno nešto žalio, smetao mu je i vetar, a postoji i određeni rivalitet između ova dva tenisera pa je sve to činilo meč zanimljivijim. Do kraja drugog seta Krajinović je uspeo prvo da ispusti prednost, pa je zbog toga nastupio taj-brejk. A, tamo Filip nije izdržao.

Kada je bilo najvažnije Fonjini je dao gas i slavio u taj-brejku sa 7:1.


tagovi

Filip KrajinovićFabio Fonjini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara