Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Novakovo zagrevanje za Zvereva, Rubljov – Rud 5:0

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.11.21. | 10:55

Završni masters u Torinu: Kameron Nori poslednji rival u Zelenoj grupi. Naš as već zna protivnika u polufinalu, pa ovaj meč nema rezultatski značaj

Srpski as Novak Đoković već može da razmišlja o Aleksadru Zverevu, rivalu u sutrašnjem polufinalu završnog mastersa u Torinu. Ostao je, ipak, poslednji meč Zelene grupe koji nema rezultatski značaj (21.00).

Novak je odigrao odično prva dva meča, dobio je maksimalnim rezultatom Kaspera Ruda i Andreja Rubljova. Britanac Kameron Nori je u Torinu stigao posle odustajanja Grka Stefanosa Cicipasa. U sredu je poražen od Norvežanina Ruda posle tri seta i izgubio šanse da se umeša u borbu za polufunale.

Izabrane vesti

21.00: (1,12) Đoković - Nori (5,30)

Đoković je ove sezone odigrao prvi meč na turu protiv Rusa Andreja Rubljova, a i protiv Norija, 12. tenisera na ATP trci, nikada dosad nije odmerio snage. Podsetimo, šest godina Đoković čeka na trofej na ovom turniru najboljih osmorice tenisera planete koji se prethodnih godina igrao u Londonu.

Prvi reket sveta ima šansu da trijumfalno završi 2021. godinu. Osvojio je pet titula, od toga tri grend slema. Falio mu je jedino US Open, koji je pripao Danilu Medvedevu. Dvojica najboljh tenisera današnjice mogli bi da se sastanu u nedelju u finalu u gradu Fiata.

14.00: (1,45) Rubljov - Rud (2,55)

Poslednjeg polufinliste odlučiće duel Andreja Rubljova i Kaspera Ruda (14.00). Ruski teniser dobio je Norvežanina na svih pet mečeva, a poslednja tri bez izgubljenog seta. Prethodni duel su odigrali sredinom aprila u Monte Karlu, u polufinalu mastersa u Kneževini. Rus je pobedio sa 6:3, 7:5 posle sat i 21 minut.

-----------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

ZAVRŠNI MASTERS U TORINU – ZELENA GRUPA

Subota

14.00: (1,45) Rubljov - Rud (2,55)

21.00: (1,12) Đoković - Nori (5,30)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Novak ĐokovićZavršni ATP turnirKameron NoriKasper RudAndrej Rubljov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara