""
""

Real sprema novu sezonu: Kampaco se vraća, Drejper ide, novi ugovori za Rejesa i Lasa

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.06.17. | 20:59

Uprava kraljevskog kluba uglavnom veruje u postojeći igrački kadar

Real Madrid je ostao bez titule u prvenstvu Španije i čelnici kluba već razmišljaju o tome šta ih čeka do početka nove sezone i kako da sledeća bude uspešnija. Ipak, kako piše list As, nije za očekivati da kraljevski klub napravi neke ogromne promene tokom leta.

Izabrane vesti

Za očekivati je da ostane trener Pablo Laso jer uprava u njega i dalje ima puno poverenje. U njegovom ugovoru postoji klauzula po kojoj tokom ovog leta klub može da prekine saradnju, ali ona po svemu sudeći neće biti aktivirana.

Jedan od retkih novajlija u Realu trebalo bi da bude Fakundo Kampaco. Mada, i kod njega ovaj termin novajlija treba uzeti sa rezervom jer je ovaj plejmejker u stvari igrao na pozajmici u Mursiji. I sada Real planira da ga vrati jer je procenio da je Argentinac potpuno sazreo za veliku scenu.

Oni što je izvesno je da će ekipu napustiti Amerikanac Donte Drejper kojem je ugovor istekao. Sa druge strane, saradnja će biti obnovljena sa legendom kluba Felipeom Rejesom. Kada je u pitanju Amerikanac Džefri Tejlor, u njegovom ugovoru postoji opcija produžetka saradnje za još 12 meseci, ali je pitanje da li će uprava povući taj potez.

Andres Noćioni je okačio patike o klin, pa se očekuje da pozicija na kojoj on igra bude prioritet kada je u pitanju dovođenje novih igrača u Real. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

ACB ligaDontaje DrejperEvroligaFakundo KampacoFelipe RejesPablo LasoReal Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara