"Karvahal i Marselo neizvesni za Romu"
"Karvahal i Marselo neizvesni za Romu"

Zidanove muke pred Romu - gde su bekovi?

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.02.16. | 09:51

Trenutno su van stroja Marselo, Karvahal i Danilo. Sa klupe uskaču Arbeloa i Načo

Karvahal i Marselo neizvesni za RomuTeško da postoji čovek koji će se uoči duela Rome i Reala u osmini finala Lige šampiona opkladiti na Rimljane. Ali poslednje informacije iz Madrida kažu da italijanski predstavnik nije sasvim bez šansi. Zdravstvena situacija na stadionu “Santjago Bernabeu“, naime, ide u prilog Romi, iako je i dalje opšti utisak da je Kraljevski klub u velikoj prednosti.

Ali Zinedin Zidan ima svoje muke. Osam dana pred put u Rim francuski trener je ostao bez startnih bekova. Danilo već neko vreme vuče povredu članka zbog koje je u ponedeljak morao da otputuje na preglede kod specijaliste u Amsterdam. U ambulanti je i Dani Karvahal, koji je osetio bol u susretu sa Granadom, veruje se da nije ništa ozbiljno u pitanju, ali ni na njega se trenutno ne može računati.

Izabrane vesti

Najveći problem svakako je povreda Marsela, koji je pod znakom pitanje za utakmicu na Olimpijskom stadionu mada će se tek danas utvrditi koliko je situacija teška po jedinog pravog levog beka u Realu.

Madridska Marka stoga navodi da nije nemoguće da ćemo sledeće srede u Rimu gledati Alvara Arbelou na desnom, a Nača kao ispomoć na levom beku. Nije to idealna scenario za Zidana.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

ŠpanijaReal MadridMarseloLiga šampionaEvropaDaniloDani Karvahal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara