Umar Sadik (©YouTube)
Umar Sadik (©YouTube)

Derbi u Segundi - Sadik napada ranjenu odbranu Eibara

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.10.21. | 13:03

Almerija u Baskiji gostuje u petak od 21.00 časova, na otvaranju 10. kola španske druge lige

Derbi u španskoj Segundi već na otvaranju 10. kola. U petak od 21.00 časova, lider Almerija gostuje doskorašnjem prvoligašu Eibaru.

Obe ekipe imaju iste ciljeve, da večeras osvoje tri poena i da se na kraju sezone nađu među prva dva tima na tabeli i tako direktno plasiraju u Primeru. Almerija je bliža ostvarenju ovog drugog, pošto ima četiri poena više od petoplasiranog Eibara.

Izabrane vesti

21.00: (2,50) Eibar (3,25) Almerija (2,90)

Međutim, oba poraza koje su Oklopnici doživeli bili su na početku sezone, kada su se još privikavali na igranje u nižem rangu posle sedam godina u Primeri. Čim se ekipa konsolidovala, usledila je serija dobrih rezultata, četiri pobede i tri remija.

Ipak, odbrana Eibara se još nije „utegla“. Na poslednjih šest mečeva je primila barem po gol, skromni Mirandes je prošlog vikenda čak tri puta savladao golmana Kantera, a pogotkom Brugea u 90. minutu stigao je do 3:3.

Taj podatak sigurno da odgovara Umaru Sadiku, najboljem strelcu Almerije i Segunde sa šest golova ove sezone. Gosti imaju najbolji napad, postigli su 18 golova, u proseku dva po meču.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

Problem Oklopnika leži u povredi kapitena Anaica Arbilje, komandanta odbrane. On je odsutan od početka septembra, neće igrati ni večeras. Takođe, meč će da propusti i levi bek Tonjo Garsija.

Neće da bude lako ni Srđanu Babiću, štoperu Almerije. Protiv sebe će večeras imati drugi najbolji tim u ligi, Eibar je postigao 15 golova. Primio ih je 13. Almerija zbog povreda neće imati Bunjuela, Robertona i Ramazanija.

Imamo priliku da napravimo razliku u tabeli. Veoma je komplikovana situacija, ali ako odradimo ono što smo se dogovorili u svlačionici, postavićemo autoritet na terenu. Igramo protiv jednog od najvećih rivala u borbi za plasman u viši rang. Oni su kod kuće još jači. Sjajan su tim, koji lako daje golove. Moramo da budemo maksimalno oprezni“, rekao je trener Almerije, Rubi.

------------------------------

Meč Eibar - Almerija možete da pratite u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da se registrujete, a registracija je besplatna.


tagovi

SegundaEibarAlmerijaUmar Sadik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara