Fred (©Reuters)
Fred (©Reuters)

Fluminense s Fredom u poteri za Flamengom

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.03.21. | 13:19

Brazilski šampionat Karioka: Domaćin ne može da igra na kultnoj Marakani, pa će Volta Redondu da dočeka na stadionu Boaviste. Veteran prvi put u sezoni na terenu

Loše je Fluminense krenuo novi šampionat Karioka, takozvano prvenstvo Taka Guanabara, ali se velikan iz Rija budi. Pokretač je bio gol Igora Žulijaa sa skoro 30 metara u derbiju protiv Flamenga na Marakani. Dobio je Flu sa 1:0 i posle toga vezao još dva trijumfa i sada zaostaje samo tri boda za liderom i dvostrukim uzastopnim prvakom Brazila, Flamengom.

Fluminense je večeras (20.00) domaćin Volta Redondi, ali se meč ne igra na kultnoj Marakani. Naime, gradske vlasti Rija su zabranile igranje na najvećem stadionu do 4. aprila zbog straha od virusa korona, pa će Flu da bude domaćin na stadionu Boaviste koji nosi naziv Elsir Resende u Basaki, delu Rio de Žaneira.

Izabrane vesti

Dva najbolja tima u šampionatu Karioka, Flamengo i Fluminense, počeli su šampionat sa rezervistima. Oni najboli i dalje odmaraju, dobili su zaslužene odmore posle završetka Serije A. Polako se Flu kompletira. Prošle nedelje u pobedi protiv Boaviste u timu su bili Nino, Martineli i Jago, a novi trener Rožer Masado Markes je najavio da će još neko od prvotimaca igrati večeras. Očekuje se da će napad da predvodi neuništivi veteran Fred. Nekadašnji reprezentativac Brazila ima 37 godina.

20.00: (1,70) Fluminense (3,45) Volta Redonda (5,00)

Izvesno je da za Fluminense neće igrati povređeni Luan Frejtas, kao i nedovoljno spremni Fernando Pašeko i Migel.

Volta Redonda je odlična, na drugom mestu sa 10 bodova, a samo je primila tri gola ove sezone. Prošle nedelje je poražena od Resendea, prvi put u sezoni. Trener gostiju Neto Koluči nema mnogo problema oko tima. Igraće isti oni koji su izneli teret u dosadašnjem toku šampionata Guanabara.

Mreža Fluminensea nije se zatresla na poslednje tri utakmice. Volta Redonda je četiri od pet mečeva ove sezone odigrala sa 0-1 golom. Tri puta je slavila sa minimalnih 1:0. Poslednji meč ova dva tima dobila je Volta Redonda, takođe u prvenstvu Karioka prošle godine. Bilo je čak 3:0. Bio je to prvi poraz Flua posle četiri duela protiv današnjeg rivala na kojima nije poražen (tri pobede i remi). Na tri od poslednja četiri duela ova dva tima dolazio je tip 3+.

-------------------------

Nikad jače! Čak do 200% bonusa za SVE Mozzart igrače.

Sve što treba da uradiš je da depozit uplatiš i bonus ostvariš.

Saznaj više OVDE.

-------------------------

BRAZIL – ŠAMPIONAT KARIOKA – 6. KOLO

Petak

20.00: (1,70) Fluminense (3,45) Volta Redonda (5,00)

Subota

19.30: Bangu - Resende

19.30: Vasko da Gama - Madureira

Nedelja

01.05 Boavista - Flamengo

20.30: Portugesa - Makae

23.00: Nova Iguasu – Botafogo

***kvote su podložne promenama



tagovi

FluminenseJužna AmerikabrazilBrazilFred

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara