Foto: AFP
Foto: AFP

Partizan kupuje ofanzivca Tventea: Menig pojačava napad crno-belih

Vreme čitanja: 1min | uto. 31.08.21. | 11:43

Intenzivirani pregovori koji su prethodnih nedelja bili na stend-baju

Poslednji dan prelaznog roka u Evropi mogao bi da donese kapitalno pojačanje Partizanu. Prema saznanjima Telegrafa klub iz Humske je obnovio pregovore sa Tventeom oko dovođenja Kvinsija Meniga, krilnog napadača koji se na radaru crno-belih našao još početkom prelaznog roka.

Izabrane vesti

Isti izvor navodi da su crno-beli ponudom uspeli da zadovolje potražnju holandskog kluba i fudbaler će, ukoliko sve bude proteklo po planu, sutra stići u Beograd na lekarske preglede i potpis trogodišnjeg ugovora.

Ukoliko gotovo izvesni transfer bude realizovan, odnosno ne dođe do nepredviđenih komplikacija, crno-beli će na ime obeštećenja Tventeu platiti 700.000 evra.

Podsetimo, holandski fudbaler ponikao u Ajaksu izbio je u prvi plan kada su u pitanju pojačanja Partizana u ofanzivi nakon što su propali pregovori oko dovođenja Žulijena Ngoja iz Eupena, međutim intenzivni pregovori su zastali tokom prethodnih mesec dana usled niza povreda ofanzivaca Tventea zbog kojih je klub stopirao prodaju Meninga kako ne bi ostao bez još jedne opcije u napadu. Ipak, činjenica da 26-godišnij fudbaler predstavlja profil igrača neophodan Aleksandru Stanojeviću, kao i da je sposban da pokrije ulogu centralnog i krilnog napadača, bila je dovoljna da vicešampion Srbije krene u drugi napad.

Pre dresa Tventea, za koji je odigrao 49 zvaničnih duela i upisao devet pogodaka uz sedam asistencija, Mening je branio boje Zvolea, Oldam Atletika i matičnog Ajaksa.


tagovi

Kvinsi MenigTvente

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara