Paulo Dibala (©AFP)
Paulo Dibala (©AFP)

Potvrđeno: Dibali stradao ligament kolena, propušta Inter i finale Superkupa!

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.01.21. | 16:19

Kjeza i Mekeni na posmatranju, sve veći problemi za Andreu Pirla

Najcrnje slutnje navijača i stručnog štaba Juventusa su se obistinile - Paulu Dibali potvrđena je povreda medijalnog kolateralnog ligamenta levog kolena!

Posle višesatnog čekanja u Juventusovom medicinskom centru stiglo je saopštenje na zvaničnom sajtu gde je objašnjeno da će Dibala biti odsutan između dve i tri sedmice, zbog čega propušta derbi Serije A protiv Intera na stadionu Đuzepe Meaca 17. januara i finale Superkupa Italije protiv Napolija tri dana kasnije.

Izabrane vesti

Dibala je izvrnuo levo koleno na meču protiv Sasuola u subotu posle čega je morao ranije da napusti utakmicu. Učinilo se u prvom momentu da problem nije ozbiljnije prirode, a onda se ipak potvrdilo da pauza mora da bude nešto duža.

Nešto bolje vesti stigle su posle obavljenih pregleda sa Federikom Kjezom i Vestonom Mekenijem koji su se takođe povredili protiv Sasuola, ali su specijalisti odlučili da ih zadrže na dnevnom posmatranju kako bi se pratio njihov dalji oporavak. Kako se ističe, pregledi nisu pokazali da postoji neki ozbiljniji nivo povrede.

Kjeza i Mekeni sigurno neće igrati u sredu protiv Đenove u Kupu Italije, kako bi bili spremni za derbi protiv Intera u nedelju.

Andrea Pirlo se sada nalazi u sve većim problemima jer je razapet između povređenih i igrača pozitivnih na virus korona. Podsetimo, Matijsu de Lihtu je prošle sedmice utvrđeno prisustvo virusa korona, dok su od ranije van stroja iz istih razloga Aleks Sandro i Huan Kvadrado. Svi oni će najverovatnije da propuste i meč protiv Intera!



tagovi

Veston MekeniFederiko KjezaPaulo Dibala

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara